Skip to main content

Despre mine

Mirela Coman
Mirela Coman

e-mail : mirela.coman10@gmail.com

facebook 

Vă invit să descoperiți oameni talentați, branduri care știu să spună povești, evenimente culturale și locuri cu șarm care așteaptă oaspeți.
Am cunoscut în ultimii ani oameni deosebiți care erau în jurul meu dar nu m-am gândit niciodată că ne vom întâlni.

Îmi place să descopăr munca din spatele unui spectacol, să cunosc actori, muzicieni și regizori din toată lumea. Am urmărit repetițiile unui spectacol, după aceea am fost la premieră și am urcat la final pe scenă ca să felicit artiștii. Sunt momente extraordinare pe care nu speram să le trăiesc. Mă întreabă mulți acum ce evenimente sunt.

De când mă știu sunt pasionată de meșteșuguri uitate, tradiții, rețete vechi și vinurile românești. Scriu despre cei care le cunosc și le transmit mai departe.

Îmi place foarte mult să fiu blogger, îmbin activitățile din off-line cu on-line.

În 2015 am inițiat un proiect care promovează Craiova. “Un butuc cu un laptop” pentru turiștii care ajung în oraș și vor să trimită mesaje sau să scrie articole. Nu a fost uşor, am cerut sprijinul Directorului Casei de Cultura „Traian Demetrescu”, am fost în audienţă la RADFPL, l-am chemat la o întâlnire cu bloggerii pe şeful Secției Spații Verzi şi am discutat despre buşteanul care ne trebuie, am luat legătura cu Gabi Rizea cel care a sculptat şi nu în ultimul rând noi, bloggerii, ne-am strâns şi am smirgheluit, am dat cu lac şi am discutat despre locul în care va fi. Este amplasat în centrul orașului și așteaptă prietenii. Acest proiect a fost nominalizat la Digital Divas 2016.

Băncuța Bloggerilor din Craiova
Băncuța Bloggerilor din Craiova

 

Cristian China Birta la Băncuța Bloggerilor
Cristian China Birta la Băncuța Bloggerilor

 

Susțin proiectele care vor să schimbe felul nostru de a trăi.
Am participat în cadrul proiectului Managementul Comunitatilor, ca speaker si mentor. A urmat Bursa Afacerilor Sociale, un proiect care se adresează unor grupuri sociale diverse și alte proiecte în care mă implic alături de prietenii mei.