Cadourile frumos împachetate spun o poveste. O poveste pe care am ascultat-o împreună cu alți bloggeri în cel mai frumos magazin de cadouri: Charisma.
Magazinul este frumos amenajat, serviciile sunt foarte bune, sunt produse de calitate și descopăr mereu ceva nou. Aici este extraordinar că orice produs îl primești împachetat într-un mod elegant. Întotdeauna vreau să ofer unei persoane dragi un cadou care să îi amintească de mine.

Nu m-am gândit vreodată că voi învăța să împachetez elegant cadourile pentru cei dragi și voi cunoaște minunata echipă a magazinului Charisma din Craiova.
Bloggerii la Charisma

Bloggerii la Charisma

O invitație la un eveniment care onorează 19 ani de activitate ai magazinului Charisma s-a transformat într-o întâlnire în care am uitat cum trece timpul.

E o lume aparte pe care am descoperit-o. Am fost întâmpinate de prietena noastră Alexandra Daniela Ilie, care ne-a lansat invitația și managerul magazinului Tina Ruptureanu.
Nu știam că la cârma afacerii este o doamnă și m-am bucurat foarte mult. Ne-a povestit despre anii de început, despre provocările care au fost, despre felul în care sunt aranjate produsele, despre echipa sa și despre munca pentru
a fideliza clienții.
Așa a început o după-amiază frumoasă și surprizele au început să apară una dupa alta. Am aflat de la consilierii magazinului tainele împachetării cadourilor.
Pe masă erau multe panglici, role de hârtie colorată, accesorii și multe cadouri. Noi toate, cele 5 bloggerite invitate priveam totul cu uimire. Un set pentru un domn, o casetă de bijuterii pentru o domnișoară și un album foto pentru o tânără familie au fost împachetate diferit.
Magazinul Charisma

Magazinul Charisma

După aceea a fost prezentat un alt procedeu de  împachetare a unui obiect cu o formă mai specială, o vază de flori.
Bănuiam la începutul evenimentului că vor fi surprize, dar nu m-am gândit ca și noi, cele 5 bloggerite, vom primi un cadou și-l vom împacheta elegant sub îndrumarea consilierilor de la Charisma.
Am învățat multe despre lumea minunată a cadourilor.
Oferiți celor dragi cadouri împachetate elegant, cadouri de la Charisma.
Distribuie articolul:
Share: