Uleiuri parfumate cu aromă de portocală acompaniază sărbătorile

Brandul de produse de aromaterapie Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani. Există o gamă diversă de produse de aromatarapie: uleiuri, bețișoare, lumânări și plante parfumate, săculeți parfumați și accesorii pentru utilizare.

În fiecare an Aroma Land ne surprinde cu produse noi. Arome floral-fructate, arome orientale sau arome fresh oferă o paletă foarte diversă de uleiuri parfumate.

Cu ajutorul lor schimbăm ambianța spațiului în care locuim, creăm un efect relaxant, calmant, reconfortant și romantic.

Acum vă invit să descoperiți uleiuri parfumate cu arome de portocală, măr și scorțisoară. Ele acompaniază pregătirile pentru sărbători și contribuie la crearea unei atmosfere calde, pline de bucurie în fiecare cameră.

Ulei-parfumat-Orange
Ulei-parfumat-Orange

Uleiuri aromaterapie se folosesc pentru parfumarea florilor de potpourri. În acest an am realizat o adaptare dedicată sărbătorilor de iarnă. Îmi plac proiectele DIY (do it yourself), așa că mă voi juca cu aromele. Termenul de “potpourri” desemnează un amestec dintr-un recipient care se închide ermetic la care adaugăm plante în scop decorativ, pentru a crea o atmosferă plăcută acasă, în magazine, birouri, săli de așteptare. Anul acest am folosit coji de lămâie și de portocală, felii de măr, uscate în cuptor timp de aproximativ 2 ore la temperatura de 80 de grade. După aceea le-am așezat în recipiente care se poate închide ermetic și am adăugat 20 de picături din uleiul parfumat preferat. Trei recipiente pentru trei camere. Într-un recipient aromă de măr, în altul aromă de portocală și în ultimul aromă de scorțișoară. Mixul astfel obținut l-am lăsat timp de 3 săptămâni în recipientule închise, scuturându-le la interval de câteva zile. Acum voi aseza potpourri-ul în boluri elegante și voi aduce în jurul lor conuri de pin, mușchi uscat, scoarță de brad, ghinde.

Ulei parfumat Mar
Ulei parfumat Mar

Mă voi bucura ca un copil de aromele din cameră și mă voi gândi că încă din antichitate sunt cunoscute aceste obiceiuri. Bradul împodobit cu beteală și globuri aurii, instalațiile de la geam si potpourri cu uleiurile de la Aroma Land aduc în casă sărbătoarea Crăciunului.

În prezent, sub umbrela Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, există patru tipuri de produse de aromaterapie: uleiuri volatile, bețișoare parfumate, săculeți parfumați și potpourri.

Vă invit să le descoperiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *