Cu bicicleta prin pădurile de mesteceni de la Izverna

Timp de trei zile am străbătut cu bicicleta păduri de fag și carpen, mesteceni și arțari. Am mers împreună cu prietenii prin sate izolate din județul Mehedinți. Este un loc puțin cunoscut unde trăiesc comunități de sute de ani. Aici nu a pătruns colectivizarea și traiul de zi cu zi din fiecare familie respectă anotimpurile.

Am mers cu bicicleta electrica pe multe poteci din Ponoarele-Izverna. Casele aveau flori la poartă și la intersectiile ulițelor vedeai lumea care se strângea, erau mai multe grupuri care stăteau de vorbă ca să afle ce e nou în sat. Acolo timpul s-a oprit, lumea are răbdare să povestească despre istoria locului, cum își construiesc casele, despre portul tradițional și gastronomia locală. 

Cu bicicletele in Izverna

Îmi doresc să promovăm aceste locuri unde trăiești experiențe pe care nu le găsești în alta parte. Să le promovăm prin rețelele de socializare cu ajutorul tinerilor. Să îi atragem să vină în week-end, să străbată dealurile și satele din jur cu bicicleta.

Sunt multe trasee dedicate cicloturiștilor. Când ești alături de cei care au aceleași pasiuni, chiar dacă au profesii diferite, împărtășești cu ei multe întâmplări și bucurii.

Moara pe malul apei in Izverna
Moara pe malul apei in Izverna

Tinerii investesc continuu în tehnologie și confort. Am întâlnit echipa de la Goodiebags, ei oferă tinerilor produse personalizate în funcție de dorințele și nevoile lor pentru Vacanțe & Drumetți. Pătura pentru picnic este perfectă pentru 2-4 persoane, este confecționată din acrylic și are spate impermeabil din PVC.

Este un produs multifuncțional, ideal pentru activitățile în aer liber cum ar fi picnicuri, grătare, camping, festivaluri și evenimente sportive. Despre personalizare vorbește echipa Goodiebags.  Au o ofertă variată pentru Picnic & Camping, puteți alege binocluri pentru a admira peisajele.

O experiență devine inedită și plăcuta atunci când o pensiune organizează un picnic în vârful unui deal. Turiștii merg pe anumite trasee și la prânz servesc masa în natură. Acum există materiale promoționale care realizează o conexiune a brandurilor cu clienții lor, există coșuri de picnic personalizate. De asemenea turiștii pot primi la plecare cadouri personalizate

Va invit la Izverna-Ponoarele să petreceți mai mult timp în natură, să mergeți pe poteci bătătorite sau cu bicicleta pe culmea dealurilor. Arhitectura pastorală, moara de pe malul apei și curiozitatea de a experimenta arta culinară trezesc în noi dorința de a ști mai mult despre viața și lumea de aici. E fascinant.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *