Un cadou Venda Jewerly

Când eram studentă mergeam în fiecare săptămână la teatru. Cumpăram bilete din timp și stăteam în sală sau mă duceam înainte de spectacol și mă bucuram dacă mai găseam un bilet la balcon. Uneori cineva renunța în ultima clipă la o rezervare, primeam bilet pe rândul de protocol. Era o magie fiecare spectacol.

Atunci nu lipsea aproape nimeni de la facultate, așa că după ultima oră, dădeam caietele unei colege de cămin și plecam la metrou. Abia așteptam să ajung la Teatrul Bulandra sau la Teatrul Mic. Aveam un singur ritual, cerceii mei. Ei oglindeau bucuria de a merge la teatru sau bucuria de a merge la un spectacol cu un anumit actor. Erau un fel de semnătură a mea.


Aveam multe perechi de cercei. Cumpăram cercei de la magazinele din Centrul Vechi sau de la frumoasa Sală Dales, de pe Bulevardul Magheru sau din Piața Romană. Găseam cercei din argint sau pietre pretioase, uneori erau din sticlă sau material plastic. Îmi plăceau cerceii aduși de diverși colecționari sau familii care îi păstraseră de-a lungul a multor generațtii și se hotărâseră să îi vândă. Îmi plăcea să vorbesc cu ei, să descopăr povești din alte timpuri. Cerceii din argint erau preferații mei.
Astazi am bineînțeles multe perechi de cercei. Îi port cu gândul la locul în care merg și persoanele dragi pe care le întâlnesc. Colind și acum prin magazine, dar de multe ori cumpăr online. În magazinele online găsești multe modele, informații despre bijuterii și în plus îmi place că descopăr o varietate mult mai mare.


Acum am ales din colecția Venda un model din argint. L-am găsit la magazinul online Venda Jewerly alături de alte bijuterii din argint accesorizate cu o varietate largă de pietre semiprețioase naturale, de la diferite tipuri de cuarț și până la safire. Poți alege cercei din argint, cercei din argint și zirconiu, cercei handmade.

Cercei argint, Venda Jewerly
Cercei din argint Venda Jewerly


În magazinul lor online mi-a atras atenția categoria Charmuri. Nu am cumpărat până acum vreun talisman, așa că e momentul să descopăr ceva nou.
Venda Jewelry este o companie tânără, născută din pasiunea unor oameni pentru tot ce înseamnă frumos.

Modul de ambalare este deosebit.

bijuterii Venda Jewerly
Bijuterii Venda Jewerly
Un cadou Venda Jewerly


Vă invit să îi cunoașteți:
“Descoperă colecțiile noastre, și alege-ți accesoriile care te reprezintă și care vorbesc despre tine!
Avem convingerea că fiecare femeie are o frumusețe extraordinară care izvorăște din interior. Colecțiile noastre alese cu grijă sunt menite să completeze și să vorbească despre frumusețea fiecarei femei.
Pasiunea noastră este să căutăm în interiorul celor mai interesante culturi ale lumii, cele mai frumoase și reprezentative bijuterii. Le grupăm în colecții deosebite, ușor de vizualizat, ca tu să ai la îndemână cel mai potrivit loc pentru a găsi o bijuterie specială, pentru o persoană deosebită. Ne dorim ca experiența ta în lumea Venda să fie una memorabilă, de aceea suntem atenți cu tot ceea ce este important pentru tine, începând cu starea de spirit și terminând cu satisfacția de a achiziționa bijuteria dorită. Cu siguranță privirea îți va fi atrasă de colecția VENDA! Este colecția noastră de suflet și reprezintă propria noastră viziune despre ceea ce înseamnă frumusețea bijuteriilor”.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *