Blog-meet #73 sărbătorit la Il Forno Pub & Grill

În Craiova se strigă în fiecare lună catalogul bloggerilor. Au trecut 6 ani de la primul Blog-meet și vrem să fim împreună la aniversarea unui deceniu. În ultima duminică a fiecarei luni, ne întâlnim și facem planuri pentru perioada următoare.

Am fost la Social Media Summit București, acum ne pregătim pentru Digital Divas București și pentru evenimentul pregătit de Magdalena Filary, directoarea Centrului de Limbă și Cultură Poloneză din Craiova, cu ocazia Sărbătorilor de Paști.

Intalnirea bloggerilor, Blog-meet Craiova
Intalnirea bloggerilor, Blog-meet Craiova

Blog-meet #73 a avut loc la Il Forno Pub & Grill, un loc frumos amenajat din centrul orașului.

Suntem prieteni cu proprietarii și de fiecare dată ne așteaptă cu bucurie. Afară a început să ningă ca în povești, dar era foarte frig. Am venit printre primii și după aceea au început să vină și ceilalti. Gazdele ne-au anunțat că ne-au pregătit câteva surprize. Ma gândeam dacă va fi și un desert….dar a fost mai mult de atât.

O seara minunata, intalnirea Bloggerilor din Craiova
O seara minunata, intalnirea Bloggerilor din Craiova

Cu ce am început? Cu un platou antipasto. Humus cu ardei copt însoțit de feta marinată, prosciutto crudo și salam Milano, un aperitiv foarte bun. De multe ori ne grăbim și un aperitiv este o soluție perfectă.

Platou Antipasto
Platou Antipasto

La Il Forno Pub & Grill găsesti cea mai buna pizza din Craiova, am mai povestit…și totuși, acum am descoperit o nouă propunere a gazdelor, ‎Pizza Milano Forte. O pizza picantă cu ardei iute verde și ingrediente de calitate.

Pizza Milano Forte
Pizza Milano Forte

Seara a continuat cu o friptură de porc și un sos de ciuperci. Maiale Alla Caciattore este alegerea mea din această seara. Maiale Alla Caciattore este disponibil în meniu, se poate comanda în restaurant și livra la domiciliu.

Maiale Alla Caciatorre
Maiale Alla Caciatorre

Desertul a încheiat seara,  un castron cu Apple Crumble și înghețată de vanilie. Mi-a plăcut acest desert, mi-a amintit de tortul de mere pe care îl mâncam în copilărie. Mere coapte cu miere, un strat de crumble și deasupra o cupă de înghețată.

Apple crumble si inghetata de vanilie
Apple crumble si inghetata de vanilie

Pe site veti descoperi noul meniu grill  și 2 noi deserturi.

Il Forno Pub & Grill, prietenul bloggerilor din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *