Bloggerii din Craiova sărbătoresc șapte ani de blogosferă.

Bloggerii din Craiova sărbătoresc șapte ani de blogosferă. Cred că este cea mai veche și cea mai cunoscută comunitate de bloggeri din Romania. Ne întâlnim în fiecare lună, mergem la evenimente și le promovăm pe blog.

Avem multe amintiri frumoase și proiecte pe care le-am realizat împreună: Brânzeturi cum se cuVin, Copăcelul Blogosferic, Craiova 2 on-line, Băncuța Bloggerilor, evenimente sportive, am invitat bloggeri din alte orașe.  

Proiectele Asociatiei Bloggerilor Olteni
Proiectele Asociatiei Bloggerilor Olteni

În luna februarie a fiecarui an sărbatorim alături de prieteni. Petrecem până seara târziu, sunt multe surprize și avem invitați. Anul acesta Magdalena Filary, manager la Centrul de Limbă și Cultură Poloneză din Craiova vine împreună cu un grup de polonezi.

Ne-am întâlnit în centrul orașului, la restaurantul Oxygen. Sunt mai multe spații, există și o terasă.

În 2018 au venit membri noi, alții s-au mutat din Craiova, dar păstrăm legătura.

În mijlocul sălii era amenajat un spațiu dedicat proiectelor noastre. Cel mai important este cel Brânzeturi cum se cuVin, se apropie de aniversarea a 30 de evenimente. Sunt peste 20 de crame de care ne-am atașat, cunoaștem echipa care dă viață vinului și acum suntem prieteni.

Bloggerii din Craiova sarbatoresc sapte ani
Bloggerii din Craiova sarbatoresc sapte ani

În această seară crama Domeniile Sâmburești a fost alături de noi. Au fost pregătite mai multe sortimente de vin și a fost prezentată istoria cramei. A fost foarte plăcut, se vorbea în trei limbi: română, engleză și poloneză.

Bloggerii din Craiova si invitatii lor
Bloggerii din Craiova si invitatii lor

Mâncarea era deja comandată, fiecare a ales ce a dorit. Eu am mâncat pentru prima oara paste de orez alături de ciuperci.

Restaurant Oxygen, Craiova
Restaurant Oxygen, Craiova

Tortul ca de obicei a fost pregătit de mama lui Geordan. Geordan a participat la prima întâlnire a blogosferei. Acum lucrează în Germania, dar în fiecare vară vine în Craiova și participă la evenimentele noastre. În fiecare an, în luna februarie, Geordan vorbește cu mama lui să pregătească tortul.

La desert am avut alături minunata apă Aqua Carpatica, un alt partener de cursă lungă al blogosferei din Craiova.

Sapte ani de blogosfera in Craiova
Sapte ani de blogosfera in Craiova

Acum ne gândim deja la aniversarea din 2020.

Va invit sa cititi si AICI cum a fost la petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *