Bloggerii în lumea Ghostbusters din New York

La Cinema 3D Craiova din 29 iulie 2016, Ivan Reitman invită publicul în această nouă aventură, “Ghostbusters” în lumea de azi, o lume care n-a mai văzut fantome adevărate.

După 30 de ani de la debutul filmului original şi 25 de ani de la ultima vânătoare a fantomelor pe ecrane, regizorul primelor două filme de succes lanseaza publicului o provocare, 4 femei în căutarea fantomelor din New York.

Cinefilii se bucură de o experiență inedită la Inspire Cinema, într-o sală integral digitală echipată cu tehnologie 3D de ultima generație și dotată cu scaune confortabile de o calitate superioară.

Bloggerii din Craiova au fost invitați la avanpremieră. Mi-au plăcut fantomele din New York. Sunt spectaculoase, efectele speciale te provoacă să treci de la o stare la alta.

Mi-a plăcut distribuția filmului: Melissa McCarthy în rolul lui Abby, expertă în paranormal care şi-a dedicat toată viaţa studiind fantomele, alături de Kristen Wiig în rolul lui Erin, doctorul care fundamentează ştiinţific teoria și Kate McKinnon în rolul lui Holtzmann, inginerul care construieşte echipamentul necesar pentru lupta cu fantomele.
Patty, interpretată de Leslie Jones se alătură grupului ca expert în dedesubturile New York-ului, contribuie la descoperirea locului de unde apar fantomele şi la explicarea întâmplărilor din Manhattan.

Mi-a plăcut bucuria cu care ne-a întâmpinat Adelina Radu, PR-ul de la Inspire Cinema și informațiile pe care le-am aflat despre acest modern multiplex.

Inspire Cinema face parte din rețeaua națională de cineplex-uri dezvoltată de firma Pro Solutions, care colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România.
Sunt patru săli de cinema echipate cu tehnologie 3D de ultima generație și două sali de cinema echipate cu tehnologie 2D.

Echipamentele sunt de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D MasterImage și Christie Digital – lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround.
Programul cinematografului este de luni până duminică între 10:00 – 23:30.

Mi-a plăcut grija pe care o acordă această echipă iubitorilor de cinema. Într-o cafenea modernă sau pe terasă poți
povesti prietenilor despre actorii tăi preferați și filmele premiate.

Ne vedem în sală, merită!

Pentru mai multe imagini din film, puteți urmări trailerul online aici. 
Tehnologie este cuvintul ales pentru a descrie efectele speciale, prietenie pentru senzația sugerată de atmosfera din sală și  distracție pentru impresia generală despre film.

2 thoughts on “Bloggerii în lumea Ghostbusters din New York

 • iulie 25, 2016 la 10:49 pm
  Permalink

  Interesant review! Cand am citit depsre impresii am crezut ca te-au impresionat blogerii fantoma! A trebuit sa recitesc!

  Răspunde
 • iulie 26, 2016 la 6:16 am
  Permalink

  Ma bucur ca ti-a placut. Astept sa vezi filmul si sa imi spui si tu cum a fost.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *