Bordea și Micutzu la Marea Adunare a Partidului Comedianților Români

Marea Adunare a Partidului Comedianților Români are loc în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Suntem invitați să fim alături de bravi luptători ai cauzei umoristice. Ne promit un viitor glorios, în cadrul unui nou show de stand up comedy.

Bordea și Micutzu, unii dintre cei mai de succes comedianți români ai momentului, cu turnee nationale își descriu astfel noul show: “Măreţie, împlinire, stand up comedie”. Vor fi alături membrii devotați de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George. Seara va fi deschisă de aripa tânără, viitorul glorios al poporului nostru vesel – Ioana Luiza şi Florin Gheorghe.”

În zilele 4 și 5 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti vor fi ropote de aplauze. Bordea și Micutzu organizează Marea Adunare a Partidului Comedianților Români. Urmează întâlnirea din Marea Cetate a Băniei în 7 Noiembrie la Sala Polivalentă.

Bordea și Micutzu la  Marea Adunare a Partidului Comedianților Români
Bordea și Micutzu la Marea Adunare a Partidului Comedianților Români

Cosmin Nedelcu-Micutzu e cunoscutpentru speech-urile accide la adresa politicienilor români, de-a lungul timpului ironizandu-i pe toți politicienii vedetă. Este unul dintre puținii comedianți care a dus inclusiv in emisiuni tv, momentele sale de stand up în care critică societatea politică actuală.

Catalin Bordea ironizează și analizează viața de familie, precum și ipocrizia pe care o afișăm zilnic ca să ne ferim de judecățile oamenilor.

Marea Adunare Națională a Partidului Comedianților Români are loc în întreaga țară.  

  • Bucuresti – 4 si 5 Noiembrie,
  • Craiova – 7 Noiembrie,
  • Timisoara – 9 noiembrie,
  • Cluj Napoca – 10 Noiembrie,
  • Bacau – 15 Noiembrie,
  • Brasov – 17 Noiembrie,
  • Galati – 8 Decembrie.

Membrii de partid sunt convocati urgent.

I-am întâlnit pe Bordea si Micutzu la spectacolul“Stricăm o generație”. Sala Polivalentă din Craiova era plină. Sunt iubiți de public și atrag la spectacolele lor mai multe generaţii.

Show-ul “Stricam o generatie” a inregistrat recorduri absolute de audienta. Cele trei  show-uri consecutive de la Sala Palatului au avut 12.000 spectatori si reprezentatia de la la Sala Polivalenta din Cluj a avut 8000 de spectatori.

Turneul Partidul Comediantilor Romani este produs de Headline Management si Sublime, biletele se gasesc pe sublime.ro

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *