Community Day și comunitatea IT din Craiova

Școala informală de IT din Craiova creează o punte de legătură între sistemul educațional și piața muncii din industria software.

Cursurile țin pasul cu nevoia angajatorilor din IT și reprezintă un sprijin pentru evoluția în carieră a tinerilor. Este un domeniu cu perspective foarte bune de viitor: o siguranță financiară, pachete de beneficii, oportunități profesionale.

Cursanții învață inclusiv cum să își facă CV-urile, pentru a atrage atenția recrutorilor, dar și cum să se pregătească pentru interviurile de angajare.

Peste 300 de craioveni au absolvit cursurile organizate de Școala informală de IT din Craiova.

Acum, la finalul acestor cursuri sunt invitati la o intalnire cu reprezentanții firmelor de software din Craiova.

Community Day face parte din seria de acțiuni demarate de prima școală alternativă de IT din România și reprezintă un prilej excelent de interacțiune a absolventilor cu angajatorii firmelor de IT din Craiova.

Este primul eveniment LIVE după doi ani de restricții sanitare. Ne-a lipsit acest lucru, chiar dacă experiența educațională din formatul online a fost dinamică și interactivă. Ne-am mobilizat toate resursele
pentru a relua tradiția începută cu mult înainte de pandemia COVID-19: aceea a întâlnirilor fizice lipsite de formalități și de orice bariere în comunicare.

In 16 iunie 2022 la ora 18:00 suntem invitati la Prestige Boutique Hotel sa aflam mai multe detalii din culisele Școlii informale de IT.
Reprezentanții firmelor de IT din Craiova vor fi față în față cu absolvenții de la Școala informală de IT.

„Toate cursurile pe care le oferim țin pasul cu nevoile companiilor angajatoare. Ne asigurăm că absolvenții noștri se vor putea integra pe piața muncii odată ce ies de pe băncile școlii. Le oferim șansa reală de a învăța practic, aplicat, direct de la profesioniști care lucrează deja în industria IT. Prin Community Day, absolvenții noștri pot intra în contact direct cu posibilii viitoriangajatori, cu care fac networking”, precizează Răzvan Voica, CEO & Co-fondator Școala
informală de IT.

Școala informală de IT reunește pasionații de tehnologie din Craiova la Community Day!

Invitația este deschisă publicului larg: orice persoană interesată poate participa. Vor fi oferite toate informatiile necesare ca să afle pașii pentru a începe o carieră în domeniu.
Absolventii au ocazia să ne pună direct orice întrebare viitorilor angajatori.

Am fost trainer în proiectul Managementul Comunităților, un proiect adresat în principal studenților. Atunci una din activități a fost propusă de studenții de la Facultatea de Calculatoare din Craiova și oferea informații colegilor lor de la alte facultăți despre scrierea la calculator a unui CV și a licenței. De atunci s-a discutat despre necesitatea unor cursuri. Această școală de IT care are deja 300 de absolvenți este binevenită în Craiova.

In 16 iunie 2022 la ora 18:00 la Prestige Boutique Hotel comunitatea IT din Craiova va discuta despre viitorul industriei IT si despre viitorul orasului.

Community Day, o punte de legătură între sistemul educațional și piața muncii din industria software.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *