Depășirea limitelor creative, concurs „Design young.LILIAC”

Urban, cool, nonconformist și liber sunt valorile brandului young.LILIAC. Concursul pentru eticheta young.LILIAC, ajuns la cea de-a șaptea ediție este așteptat la fiecare început de toamnă. Anul acesta vine cu o nouă provocare.

În perioada 18 Septembrie – 18 Octombrie se desfașoară concursul online pentru eticheta nouă young.LILIAC, recolta 2018.

Conceptul “Label The Unlabeled” încurajează depășirea limitelor creative. Dacă ești designer sau ilustrator ești invitat să te înscrii în concurs.

Label the Unlabeled, provocarea Young.LILIAC 2018
Label the Unlabeled, provocarea Young.LILIAC 2018

Sunt pregătite 2 SUPER PREMII, premiul cel mare are valoarea de 1500 euro, la care se adauga și alte suprize, vizite la crama din Batoș, judetul Mureș. Fiecare candidat trebuie să se înscrie pe site-ul: http://labeltheunlabeled.com/.

Liliac este un brand cu rădăcini tradiționale. Vinurile obținute de pe o suprafață de 38 de ha la Batoș în județul Mureș și 14 ha la Lechința în judetul Bistrița Năsăud sunt apreciate în România și în Europa.

Amb Wine Company, parte din consortiul austriac Amb Holding a început investițiile în 2010. Vinurile ajung și în Belgia, Polonia, Austria, Germania, Franța, Olanda.

Aș vrea să vă inspir și vă invit să citiți aici despre vizita mea la Batoș, locul în care puteți ajunge și voi dacă vă înscrieți la acest concurs.

Am participat la Spectacular Wine Trip by Liliac și a fost cea mai inspirațională călătorie. Am cunoscut oameni deosebiți, cu experiențe diferite, care au călătorit foarte mult și de la care înveți.

Nu câștigați doar premii, vizite la cramă și alte surprize la acest concurs. Aveți ocazia să cunoașteși echipa care stă în spatele brandului și să descoperiți povești din lumea fascinantă a vinului.

Miron Radic, CEO crama LILIAC
Miron Radic, CEO crama LILIAC
La drum, spre Stâna lui Nea Gheorghe
La drum, spre Stâna lui Nea Gheorghe

Concursul online pentru eticheta nouă young.LILIAC, recolta 2018

young.LILIAC Fresh – produs dintr-un cupaj de Sauvignon Blanc & Muscat Ottonel. Culoarea galben pai indică un vin tânăr cu arome intense de soc, ce indică strugurele principal, cu note de caprifoi pe un fond citric și ierbos. Gustul este proaspăt și ușor acidulat cu arome de mere, lămâie, nectarine și lychee. Este un vin recomandat cu bucătaria mediteraneeană, bazată pe pește și fructe de mare. Alegerea perfectă pentru branzeturile proaspete sau maturate.

young.LILIAC Fruity – Fetească Alba & Fetească Regală. Culoarea galben pai indică un vin tânăr. Usor si proaspăt, vinul etaleaza arome de măr și lămâie verde, cu note de fructe tropicale și un post gust mineral. Este un vin proaspăt recomandat cu preparate din carne gătite în stil clasic sau asiatic, cu salate ușoare sau paște cu sos alb.

young.LILIAC LightRose – Feteasca Neagră. Culoarea delicată somon indică un vin rosé ușor. Ne întampină cu o culoare roz somon delicată si luminoasă. Nasul ne încântă cu o intensitate plăcută de muguri de flori și note de grapefruit roz, merițoare și frăguțe. Gustul este proaspăt și echilibrat, cu arome de fructe roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *