Copiii sunt așteptați în lumea magică a lui MOMO

Lumea lui MOMO în noaptea de Ajun. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, se aud colinde și râsetele de copii. Doi spiriduși, Răbdărică și Mofturică îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă la fiecare copil cu cadourile.
Multe surprize și Praful magic de Crăciun ne însoțesc în poveste. Un spectacol în care copiii vor invata despre rabdare, generozitate și să privească dincolo de propriile dorințe.

Sâmbătă 17 decembrie de la ora 11.00 suntem invitați la întâlnirea cu o producție MOMOLINO și Lumea lui MOMO, la Cercul Militar din Craiova.

Decorurile şi costumele realizate de Doina Pop, sunt decupate din scenele lor de joacă. Teatrul îi poartă prin imaginar, cu o încărcătură mare de magie. Teatrul este un canal valoros de educaţie, de comunicare prin care ajung la copii întotdeauna folosind limbajul lor, prin personaje echilibrate. Actorii vor să ofere un spectacol vesel și educativ pentru viitorul public de teatru.
Echipa de actori formată din Adina Lucaciu, Irina Velcescu și Andrei Barbu ajunge la sufletul copiilor prin această poveste despre iubire, responsabilitate, toleranță și  încredere. Regia și adaptarea textului: Oana Răsuceanu. Idee și concept: Mira Loghin.

 Bebevesel.ro aduce în Craiova acest spectacol plin de magie pentru copii.

Părinții sunt rugați să urmarească www.bebevesel.ro sau pot folosi vasilemsimona@gmail.com.
Spectacolul acesta are o componentă de responsabilitate sociala, sprijină ANCAAR Craiova, o parte din banii strânși din vânzarea biletelor vor merge la ANCAAR Craiova- copiii cu autism. Bebe Vesel colaborează cu această organizație de peste cinci ani.

Informații și detalii despre spectacolul Lumea lui MOMO ,organizat de Bebevesel.ro : Simona Vasile- 0727229185.

Se apropie Crăciunul, trebuie să cunoaștem lumea magică a lui MOMO.
Distribuie articolul:

2 thoughts on “Copiii sunt așteptați în lumea magică a lui MOMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *