Craiova Blog Meet și blogerii din Craiova

Am sărbătorit alături de prietenii mei 11 ani de când se organizează Craiova Blog Meet! O ediție aniversară, cu șampanie, tort și muzică. Craiova Blog Meet este evenimentul în care bloggerii din Craiova fac planuri și sărbătoresc că sunt împreună. Este multă veselie.


Evenimentul prin care am dat de veste că au trecut 11 ani de blogosferă în Craiova l-am organizat la Bacolux Craiovița Hotel&Events.

Este un loc modern unde ne simțim ca acasă. Colega noastră de blogosferă, Diana Popa, face parte din echipa de promovare a hotelului și ne invită deseori la evenimentele speciale care se organizează aici.
Diana Popa ne-a așteptat cu multe surprize. Am mers în grădină, un loc care te invită mereu să petreci ore minunate. Mobilierul este modern, iar spațiul este potrivit pentru organizarea unor evenimente variate. În plus, într-un colț este pregatită și o piscină. Peste câteva luni piscina va fi pusă în funcțiune.

La parterul hotelului sunt sălile de evenimente Bacolux Craiovița Hotel&Events. Aceeași versatilitate, clienții pot sărbători alături de prieteni. Există posibilitatea de a găzdui evenimente diferite, trei săli pot găzdui de la 80 de persoane până la 300 de persoane. Nunți, botezuri, aniversări, degustări de vinuri sunt organizate aici.

Sala evenimente Bacolux Craiovița Hotel&Events, foto IM MEDIA by Ion Mihaescu

Am aflat că pentru pentru proaspeții căsătoriți hotelul oferă gratuit o cameră nupțială. Toți am fost curioși să o vedem. De asemenea în acest hotel poți rezerva dacă ai nevoie o cameră business, este spațioasă, are un birou, imprimantă.

Bacolux Craiovița Hotel&Events, foto IM MEDIA by Ion Mihaescu

Craiova Blog Meet -Evenimentul aniversar a fost găzduit de Crama 91. Este un loc potrivit pentru noi, iubitorii vinurilor.

Și aici spațiul permite să organizezi evenimente diverse, poți așeza mesele în funcție de tipul evenimentului. Există spațiu pentru dans, un bar, un loc unde poți pregăti muzica. Decorul modern se îmbină cu ceramica tradițională din Oltenia. O locație interesantă.

La ediția aniversară Craiova Blog Meet 11 ani am dansat, am ascultat muzică, am servit platouri cu preparate diverse, am băut minunatele vinuri de la Domeniile Sâmburești și am avut parte de hidratare, cu AQUA Carpatica. Ca de fiecare dată am încheiat seara cu tortul aniversar pregătit de mama lui Geordan. Geordan este coleg de blogosferă, a participat la primele ediții aniversare, acum locuiește în Germania.

Craiova Blog Meet la Bacolux Craiovița Hotel&Events, foto IM MEDIA by Ion Mihaescu

Sauvignon Blanc, Chardonnay, Roze, Merlot, Cabernet Sauvignon de la Domeniile Sâmburești ne-au însoțit ca de obicei. Acum preferatul meu a fost Chardonnay, vinul care înțelege femeile.

La un moment dat am fost invitați să participăm la lectura unei piese de teatru. Iulian Fira a tradus piesa Ciorapii regelui Arthur de Floyd Dell. Patru bloggeri au dat viață personajelor, iar noi ceilalți le-am fost alături. I-am aplaudat, a fost o adevarată surpriză. Mulți l-au rugat pe Iulian să mai organizăm asemenea momente.

Un pahar de șampanie și tortul aniversar au fost prilejul de a ne bucura că suntem împreuna de atâția ani. Tortul pregătit special de mama lui Geordan pentru bloggerii din Craiova a fost ca de obicei admirat de toți. O jumătate avea multă ciocolată și cealaltă avea multe fructe.

Craiova Blog Meet -Tortul bloggerilor la Bacolux Craiovița Hotel&Events, foto IM MEDIA by Ion Mihaescu


A fost o seară minunată și multă bucurie, ca de obicei. La Craiova este cea mai frumoasă comunitate blogosferică din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *