Donează pentru Hospice Casa Speranței și te așteptăm la Brașov

HOSPICE Casa Speranței, cea mai importantă fundație din România care oferă îngrijire pentru copiii și adulții care înfruntă o boală incurabilă, a reușit să determine schimbări legislative pentru crearea cadrului desfășurării îngrijirii paliative.

Acum derulează o campanie împreună cu Creative Ideas care are ca obiectiv atragerea de fonduri pentru copiii bolnavi.

Piloții Andrei Dumitrescu, Emil Ghinea și Silviu Dumitrescu, au decis să-și doneze cursele copiilor din grija Hospice Casa Speranței.

Urmăriți această campanie și donați și voi alături de ei.

http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

Campionatul National de Viteză în Coasta de la Brasov – Trofeul Opel – va avea loc în perioada 13 – 14 octombrie 2018. Participa peste 80 de concurenți și sunt așteptați mii de spectatori.

Trofeul Opel, o competiție foarte apreciată de iubitorii motorsportului, se desfășoară pe drumul care leagă Brașovul de Poiana Brașov.

Donează și tu pentru Hospice Casa Speranței
Donează și tu pentru Hospice Casa Speranței

Drumul Poienii este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate trasee româneşti de motorsport. Traseul Trofeului Opel are o lungime de 5 kilometri şi o diferenţa de nivel de 235 metri. Copiii și cei care iubesc acest sport vor putea admira maşinile care participă la Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Brașov.

Timp de doua zile la Trofeul Opel ai șansa să îi cunoști pe piloți și să afli tainele acestui sport.

HOSPICE Casa Speranței  este o organizație de caritate neguvernamentală înființată la Brașov în anul 1992, cu scopul introducerii și dezvoltării serviciilor specializate de îngrijire pentru copiii și adulții care înfruntă o boală incurabilă. Organizația a oferit până acum sprijin pentru 26.000 de pacienți și familiile acestora.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, în Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Serviciile sunt gratuite și oferite necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială și starea socială.  

Creative Ideas sustine pro bono aceasta campanie de fundraising in calitate de  partener de comunicare si strategie.

One thought on “Donează pentru Hospice Casa Speranței și te așteptăm la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *