Scrie bine, crezi în tine!

Andreea și Alin Boncea, fondatorii Dreams Publishing House, ne invită să publicăm poveștile din viața noastră, să le împărtășim celor dragi sau iubitorilor de carte.

Există multe grupuri în care oamenii discută despre pasiunea de a scrie, se încurajează, pun întrebări și vor să participe la cursuri dedicate celor care vor să devină scriitori. E un dar să reușești să împărtășești o poveste, să dai naștere unor personaje. Îți trebuie curaj și perseverență să duci la bun sfârșit un roman.

Editura Dreams Publishing House are următorul motto:

„Lasă-ți vocea Sinelui să se manifeste liber! Scrie bine, crezi în tine!”

Cărțile publicate sunt pe site-ul editurii. Iubire si dincolo de viață te prinde într-un miraj, este un cadou ideal pentru cei pe care îi iubim. Sunt 20 de pagini de poveste despre iubire și viață.

Am întâlnit o tânără care în ultima clasă de liceu a publicat o carte de poezie. Totul a pornit de la niște gânduri așternute pe hârtie. Mai târziu a început să scrie un roman. Am întâlnit oameni timizi cu cei din jur dar au dorința de a-și publica întâmplările trăite. Am întâlnit oameni maturi care vor să scrie o carte și cer sfaturi celor din jurul lor.

Andreea și Alin Boncea vor lansa un curs online pentru cei care doresc să devină autori.

Pe Andreea am cunoscut-o la o întâlnire a bloggerilor. Are un blog și este pasionată de terapie prin atingere. Este absolventă de psihologie și are multe certificări:

  • Terapeut, tehnician maseur,
  • Certificare Masaj Lomi Lomi,
  • Certificare Masaj Indian Champissage,
  • Certificare Masaj Kobido Japonez,
  • Curs Qi Men,
  • Consultant Mian Xiang,
  • Consilier Dezvoltare Personala,
  • Consilier NLP Integrativ,
  • Formator.

Povestește cu multă răbdare despre tehnicile pe care le-a studiat. Apropierea de cărți și cuvinte a venit pe un teren fertil. Împreună cu soțul ei Alin, în timpul pandemiei au deschis editura Dreams Publishing House.

Pentru iubitorii de lectură există un concurs. Câştigătorul va primi O TABLETĂ ALLVIEW AX 503 chiar de Ziua Îndrăgostiților. Vă invit să aflați informații privind mecanismul și regulamentul oficial al campaniei.

În această perioadă am citit multe cărți de dezvoltare personală. Am avut timp să merg în apartamentul părinților, să-mi amintesc de anii copilăriei, să citesc din nou povești și să răsfoiesc cărți cumpărate în studenție.

Această perioadă de reflexie este momentul în care cred că am căpătat o energie pe care nu o cunoșteam datorită cuvintelor, personajelor și autorilor. Este momentul să citim mai mult, să avem curajul să scriem despre ceea ce iubim și să îi cunoaștem pe cei din jurul nostru care pot să ne ajute să publicăm. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *