Fajitas Tex Mex și proiectele blogoslovite

Proiectele blogoslovite inițiate de bloggeri prind viață la Casa de Cultură Traian Demetrescu în Centrul Vechi al Craiovei. Colțul bloggerilor, Copăcelul Blogosferic, Craiova2Online, Brânzeturi cum se cu…Vin, au luat naștere acolo.

După aceea continuăm într-o atmosferă mai relaxată într-un local din Centrul Vechi,  restaurantul mexican din Craiova Fajitas Tex Mex.

Majoritatea nu știam acest local, nu știam că există un restaurant mexican în Centrul Vechi. Am intrat gălăgioși acolo și am rămas plăcut surprinsă de amenajarea sălii și de culorile vesele ale mobilierului. Mi-a plăcut că erau mai multe zone separate,așa că noi am găsit un loc în care să discutăm fără să deranjăm.

Când am primit meniul nu știam ce sa aleg, așa ca am ales ce au comandat ceilalti care au propus sa venim aici, pentru că erau încântați de preparatele mexicane pregătite aici. Mie mi-a plăcut servirea, ne tratau parcă eram de-ai casei și ne știam de mult timp.

Mâncarea mexicană este picantă, dar aici poți alege dacă vrei picant sau mai putin picant. Dacă ești nehotărât primești multe informații despre fiecare fel din meniu. Cu atâtea noutăți timpul a zburat foarte repede.

Trebuia să discutăm despre un eveniment organizat anual Craiova2Online, o întâlnire  la care erau invitați doi bloggeri renumiți care veneau special de la București. Chinezu și Marius Matache vor susține un workshop și după aceea vom merge să mâncăm și să povestim. Care a fost alegerea bloggerilor? La Fajitas Tex Mex.

Mâncarea a fost foarte bună și servirea de nota zece. Este un loc pe care l-am recomandat și prietenilor.

Fajitas Tex Mex din Centrul Vechi e locul primitor în care descoperi bucătăria mexicană.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *