Florile care știu să-ți citească gândurile…

Cererea în căsătorie și momentul în care dai viață unui copil sunt unice în viața oricărei femei. Visezi cu ochii deschiși cum va fi atunci când vei spune  DA  celui care vrei să îți fie alături toată viața. Emoțiile acelor clipe depind foarte mult de locul ales și cred că jumătate din declarațiile de dragoste se fac în “Parcul Nicolae Romanescu”.
La Podul Suspendat sau la chioscul Belvedere (Glorieta) vezi mereu perechi de îndrăgostiți.

 
Ai impresia că e ușor să dăruiești o floare, dar dacă este vorba de o surpriză ai nevoie de ajutor. Poți alege un buchet frumos, locul și momentul în care vrei să-l primești, dar poți alege și modul în care să primești. Cel mai romantic buchet poate fi livrat doar de Floraria April din Craiova, pentru că florile le primești…pe bicicletă.
Ce poate fi mai romantic decât să vezi pe aleile “Parcului Nicolae Romanescu” multe biciclete cu coșurile pline de buchete de flori care se îndreaptă către cuplurile de îndrăgostiți? Florile sunt din Olanda, dar găsești și flori de la producătorii locali. Florile pot fi însoțite și de mesaje personalizate.
Bucuria pe care o vezi pe culoarele fiecarei maternități este un alt moment încărcat de emoție în viața oricărei familii. Fiecare mămică este întâmpinată cu multă dragoste și felicitată de cei din jur. Primește multe flori și povestește despre cel mic.
Și la maternitate, Floraria April  livrează cu bicicleta buchete de flori insotite de mesajele celor dragi.

Nu pot uita că în fiecare lună avem în familie câte un  sărbatorit, așa că trebuie să îi oferim o floare sau un buchet.

Puteți alege un buchet din fotografiile din sectiunea de livrări de pe website sau
de pe pagina de Facebook, dar e minunat că puteți să alcătuiți împreună un buchet personalizat, folosind simbolistica florilor.
Pe pagina lor găsiți multe informații: „Combinația de trandafiri roșii și albi simbolizează unitate, roșu și galben transmit fericire, roz și alb simbolizează dragoste veșnică, portocaliu și galben simbolizează gânduri pline de pasiune, culorile pale reprezintă prietenie și sociabilitate.

Japonezii, pe nouă septembrie, sărbătoresc Ziua Crizantemei, cunoscută și sub numele de Festivalul Fericirii.
Un simbol al soarelui pentru japonezi, dar și al perfecțiunii, datorită modului în care sunt așezate petalele. Se spune că o petală de crizantemă pusă pe fundul unui pahar de vin ajută la o viață lungă și sănătoasă”.

8 thoughts on “Florile care știu să-ți citească gândurile…

 • februarie 18, 2015 la 7:54 pm
  Permalink

  Foarte interesante detaliile despre flori, in special despre crizanteme. Imi place ca April se ocupa si de mesaje personalizate. Au oferta inedita si fac ceva foarte frumos!

  Răspunde
 • februarie 19, 2015 la 9:36 pm
  Permalink

  Nu-i rea privelistea cu parcul plin de biciclete si flori. Ai grija ce-ti doresti 🙂

  Răspunde
 • februarie 20, 2015 la 9:19 am
  Permalink

  E foarte frumos "Parcul Nicolae Romanescu" si e frumoasa si povestea prieteniei dintre Redont,arhitectul peisagist al parcului,si Nicolae Romanescu.Imi doresc sa ne punem si noi (bloggerii) amprenta, sa promovam Parcul Romanescu si sa initiem proiecte speciale in parc.

  Răspunde
 • februarie 21, 2015 la 7:16 am
  Permalink

  Frumoasa priveliste, Mirela! Iar detaliile despre flori sunt cu adevarat interesante! Mi-e dor de parc!

  Răspunde
 • februarie 22, 2015 la 6:40 pm
  Permalink

  Vine primavara si mergem impreuna in parc.Ne asteapta "Copacelul blogosferic" si alte proiecte frumoase.

  Răspunde
 • februarie 25, 2015 la 10:18 am
  Permalink

  Au avut o idee exceptionala prin livrarea buchetelor cu bicicleta, e un gest romantic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *