Il Forno Pub&Grill și planurile anului 2018

Il Forno Pub&Grill este locul în care ne întalnim de obicei să facem planuri. Suntem primiţi mereu cu bucurie, este mult spaţiu şi amenajat cu bun gust. Am sărbătorit Secret Santa şi acum la început de an catalogul bloggerilor s-a strigat din nou la Il Forno Pub&Grill.

Am venit rând pe rând, unii s-au aşezat la masă, alţii făceau poze şi câţiva la geam admirau cum ninge.

Planuri pentru 2018
Planuri pentru 2018

Care sunt planurile anului 2018?

Ne-am propus să avem mai multe proiecte şi să includem şi cursuri de blogging. Vom continua proiectul Branzeturi cum se cu…Vin, vom avea oaspeţi de la Bucuresti şi vom realiza proiecte împreună, vom iniţia proiecte destinate copiilor şi vom continua colaborările cu instituţiile de cultură din Craiova.

Avem pasiuni diferite, fiecare propune proiecte în funcţie de experienţa şi abilităţile lui. Este imposibil să nu propui sau să nu te alături unui proiect.

Ca de obicei, gazdele ne-au pregătit o surpriză. Data trecută v-am povestit despre pastele cu fructe de mare si cea mai buna pizza din Craiova pe care le-am mâncat aici.

În 2018 Il Forno Pub&Grill vor să propună clienților și alte preparate

Acum am început cu muşchiuleț de porc cu sos alioli. Mi-a plăcut porţionarea fripturii şi felul cum era aranjată farfuria. Atunci când merg în oraş vreau să experimentez, să mănanc mai multe feluri. Îmi place să mănanc ceva bun şi să nu fie porţia prea mare.De cele mai multe ori jumătate las în farfurie, farfuriile de la restaurant sunt mari şi pline. Muşchiuleț de porc cu sos alioli a fost preferatul meu.

Muşchiuleț de porc cu sos alioli la Il Forno Pub&Grill
Muşchiuleț de porc cu sos alioli la Il Forno Pub&Grill

A urmat un alt fel, paste linguini cu fructe de mare. Nu mănânc des fructe de mare, dar pastele de orice fel sunt preferatele mele, aşa că am experimentat.

Paste linguini cu fructe de mare
Paste linguini cu fructe de mare

Gazdele noastre de la Il Forno Pub&Grill ne-au lăsat să mai povestim şi la un moment dat ne-au adus somon în crustă picantă de portocală. Şi aici a fost interesantă aranjarea în farfurie.

Somon în crustă picantă de portocală
Somon în crustă picantă de portocală

Mai urmează ceva? Bineînţeles. Un desert. Clătită specială cu bezea.

Clatite cu bezea
Clatite cu bezea

Orice întâlnire a bloggerilor se încheie cu poza de grup și planurile pentru viitoarea întâlnire.

Bloggerii din Craiova la început de an- 2018
Bloggerii din Craiova la început de an- 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *