Împreună construim acasă, la Leroy Merlin Craiovița

Admir de când mă știu stilul de viață al francezilor, iubesc Parisul și urmăresc proiectele doamnei primar Anne Hidalgo. Invitația de a participa la deschiderea magazinului Leroy Merlin Craiovița mi-a oferit ocazia să îi cunosc pe Frederic Lamy, Director General Leroy Merlin România și pe Xavier Edmond, directorul magazinului Leroy Merlin Craiovița. Au vorbit în limba română și toată lumea a aplaudat.

Leroy Merlin Craiovița și-a deschis porțile. Un magazin modern de 11.200 metri pătrați aflat pe platforma de vest a orașului Craiova, este rezultatul încrederii brandului francez în potențialul orașului Craiova.

Deschidere magazin Leroy Merlin Craiovita
Deschidere magazin Leroy Merlin Craiovita

Primul magazin Leroy Merlin a fost inaugurat în 2014 se află în incinta Electroputere Mall, pe Calea București, este primul magazin din sudul României. Locația magazinelor este foarte bine aleasă. Craiova este înconjurată de multe localități. Primul magazin se află la intrarea în Craiova dinspre București și al doilea magazin la ieșirea din Craiova spre Timișoara, pe Calea Severinului, nr 36 A.

Inaugurare magazin Leroy Merlin Craiovita
Inaugurare magazin Leroy Merlin Craiovita
Deschidere magazin Leroy Merlin Craiovita

Am aflat că acum sunt 17 magazine: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Mi-a plăcut foarte mult că s-au menționat de mai multe ori valorile companiei și au fost lăudați cei 100 de angajați ai magazinului care s-au implicat foarte mult în acest proiect. S-a vorbit despre modernitate, inspirație, oameni și echipă.

Xavier Edmond, directorul magazinului Leroy Merlin Craiovița si echipa sa
Xavier Edmond, directorul magazinului Leroy Merlin Craiovița si echipa sa

Leroy Merlin Craiovița ne așteaptă până pe 15 Iulie cu un număr limitat de oferte unice. Este perioada în care avem deja planuri să renovăm sau ne amenajăm casa. Au fost menționate mai multe informații.

  • 30000 produse
  • 11200 metri patrati
  • 400 locuri de parcare

100 de angajati vor oferi clienţilor consiliere la raft pentru achiziţionarea produselor şi soluţii personalizate de amenajare sau reamenajare a casei şi grădinii.

După aceea a fost tăiată panglica care a inaugurat deschiderea magazinului. Am ciocnit o cupă de șampanie și am mâncat o felie de tort.

Leroy Merlin in Craiova
Leroy Merlin in Craiova

Am facut poze, am pus întrebări și ne-am bucurat împreună.

L-am întrebat pe Frederic Lamy, Director General Leroy Merlin România, dacă a fost de mai multe ori în Craiova și i-am povestit despre Medalia de Aur câștigată în anul 1900 de proiectul Parcului Nicolae Romanescu la Expoziția Internațională de la Paris. I-am povestit și despre Edouard Redont, peisagist francez care a realizat proiectul parcului. I-am spus și despre operele lui Brâncuși  expuse la Muzeul de Artă și a fost impresionat.

M-am bucurat că au fost invitați bloggerii din Craiova la acest eveniment.

Este prilejul să mulțumesc companiei Galeriu and Partners Public Relations pentru informațiile primite din timp și pentru prietenia pe care ne-au arătat-o când ne-am întâlnit la acest eveniment. Am făcut și câteva fotografii împreună.

Bloggeri din Craiova si echipa Galeriu and Partners Public Relations
Bloggeri din Craiova si echipa Galeriu and Partners Public Relations

Vă invit să descoperiți noul magazin Leroy Merlin Craiovița. Pentru ca Împreună construim acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *