Amintiri din REGIE…..

Studenția este perioada în care avem mulți prieteni, suntem visători, suntem optimiști și împărțim tot ce avem cu ceilalți. Mergi la cursuri de dimineața pînă seara sau împrumuți cursurile de la colegi, mergi cu trenul în excursii sau la teambuilding-urile organizate de Asociatiile Studentilor.
 
Studentia pentru mine înseamnă și viața de cămin din Regie, cu paturi suprapuse, mâncarea de acasă adusă în caserole, borcane și sticle aruncate de la etaj după fiecare examen …ca sa ai noroc.

 
La fiecare început de an era o aventură să prinzi o cameră la camin. În primul an obligatoriu la parter, acolo e locul bobocilor, după aceea aveai șansa să ceri o cameră la etaj. Stăteam de dimineața pînă seara ca să obțin o cameră la cămin și după aceea așteptam să primesc cheia de la cameră și lenjeria de pat.
 
În fiecare an după ce ne alegeam patul începeam să discutăm despre lenjeria de pat pe care am primit-o și visam ce lenjerie ne-ar plăcea să avem pe pat. De câte ori văd o lenjerie frumoasă îmi amintesc de colegele mele de camera și discuțiile din cămin.
La căsătoria mea civilă, am chemat toate colegele din cămin și bineînțeles că am primit și lenjerii de pat. În primii ani de la terminarea facultății, ne întâlneam mai des, cu toate că locuim în orașe diferite, dar acum ne vedem mai
rar cu aceeasi placere. Anul acesta ne întâlnim la Breaza, să fim împreună și să ciocnim ouă roșii cu ocazia Sărbătorilor de Paști. În ultimile zile am căutat pe internet ce cadouri să cumpăr și mi-au atras atenția niște lenjerii de pat bumbac foarte frumoase.
 
Lenjerii de pat
Lenjerii de pat

 

 
Materialul este foarte bun, mi-am adus aminte de anii studenției și știu că astea le plac. Sunt modele foarte frumoase, culorile sunt vii, pentru toate gusturile, asa ca voi cumpara 2 lenjerii pentru prietenele mele.
 
Dimensiunile cearceafului de pat sunt 230×243 cm, ale pilotei sunt 200×230 cm, fete de perna 49×73 cm (2 bucăți).Îmi place ca se spală la maxim 30 de grade automat.Îmi plac foarte mult.
 
O să îmi cumpăr și eu două lenjerii de pat Pucioasa, au un design 3D calitate premium și sunt confecționate din 100% bumbac satinat foarte gros, mai ales că sunt promoții în această perioadă: 1+1 GRATIS
 

Îmi place să fac cadouri. Abia aștept să mă întâlnesc cu colegele mele de cameră din căminul P11 din Regie și să povestim despre colegii, profesorii și visurile noastre de la 20 de ani.

 

2 thoughts on “Amintiri din REGIE…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *