Noul Magazin Leroy Merlin Electroputere, un magazin cerut de craioveni.

Noul Magazin Leroy Merlin Electroputere din Craiova îți prezintă un univers care te ajută să ai casa mult visată, aici poți da viață oricăror dorințe. Este un magazin cerut de craioveni, realizarea sa a ținut cont de stilul lor de viață. Consultanță, proiectare, achiziționare rapidă.

Poți intra în magazin cu un proiect sau poți lucra la un proiect alături de un consultant. Poți cumpăra produsele care îți plac, dar poți solicita și sprijinul unei echipe care poate veni la tine acasă să le monteze. Poți afla despre soluții de ultimă oră care permit reducerea consumului energetic al unei case și reducerea costurilor lunare.

Echipa Magazinului Leroy Merlin Electroputere

Magazinul Leroy Merlin aflat în incinta Electroputere Mall a fost inaugurat în 2014. Aflat la intrarea în Craiova dinspre București, era primul magazin din sudul României. În 2018 am participat la deschiderea magazinului Leroy Merlin Craiovița, un magazin aflat pe platforma de vest a orașului Craiova. Aceste magazine sunt rezultatul încrederii brandului francez în potențialul orașului.

Noul magazin Leroy Merlin Electroputere este construit pe o suprafață mai mare mare față de vechiul magazin. Sunt 14749 metri pătrați și o parcare cu 400 de locuri.

La inaugurarea magazinului au participat CEO-ul Leroy Merlin România – dl. Mathieu Bauduin, Liderul de Magazin Leroy Merlin Craiova – dl. Ionel Badea și dl. Fabrice Gatien, Lider Regional Leroy Merlin.

Inaugurare magazin Leroy Merlin Electroputere din Craiova

Acest magazin cerut de craioveni a fost realizat în două luni și jumătate. Echipa fostului magazin Leroy Merlin Electroputere Parc împreună cu colegii lor de la al doilea magazin din Craiova și cu sprijinul echipelor de la București au făcut posibil acest lucru. În plus, departamentele de IT, dezvoltare durabilă și marketing au avut un rol important. S-a menționat de multe ori performanța echipelor din Craiova și implicarea lor. Într-adevar, performanța este rezultatul pasiunii unei echipe, a dedicării și a modului în care este condusă.

În Craiova se construieste mult, de asemenea au apărut cartiere noi de case la marginea orașului. De aceea noua locație aduce următoarele îmbunătățiri față de vechiul magazin: oferă o zonă spațioasă și accesibilă de tip drive-in, cu ridicarea comenzilor direct la mașina, o gamă mare de produse în categoriile: vopsea (peste 1000 de nuanțe), instalații sanitare, parchet, gresie, faianță, mochetă. În plus există un showroom de bucătării adaptat nevoilor și preferințelor clienților și un serviciu care oferă ferestre la comandă.

Raion magazin Leroy Merlin din Craiova

Sunt aproximativ 30 000 produse și servicii. Craiovenii au solicitat servicii de mixare vopsea, debitare lemn și consultanță în realizarea proiectelor. Acestea acum există. De asemenea zona de drive-in permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții.

Clienții pot opta pentru produselor grele ca să fie aduse direct la mașină de către angajații magazinului. Se poate realiza dacă este necesar returul produselor în termen de 365 de zile în baza cardului de client.

În cadrul vizitei alaturi de Liderul de Magazin – dl. Ionel Badea, cele mai multe întrebări i-au fost adresate în zona dedicată bucătăriilor. Am aflat că există posibilitatea de configurare a întregului spațiu în 3D. În plus show room-ul de bucatarii oferă gama DELINIA ID, marca proprie, un concept care a fost extins în toate magazinele din România. Ne-am oprit bineînțeles și la zona de grătar, oferta este mai mare în noul magazin.

Produse si servicii noi la Leroy Merlin

Aproape de finalul turului de magazin ne-am oprit într-o zonă care oferă soluții moderne de încălzire, sunt pompe de căldură precum și instalații pentru încalzirea în pardoseală. Mă interesează mult soluțiile de dezvoltare durabilă și mă bucur că există un departament special in cadrul companiei.

A fost tăiată panglica în noul magazin Leroy Merlin Electroputere din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *