Masa de Sărbătoare de ieri și de azi

Spun povești despre locuri puțin cunoscute în care trăiesc comunități de sute de ani. Îmi doresc să promovăm autenticitatea și originalitatea acestor locuri în care se păstrează tradițiile și gastronomia locală. Cele mai frumoase amintiri sunt de la Sfintele Sărbători de Paște care se pregăteau cu mult timp înainte. Se primenea casa, copiii primeau haine noi și masa era încărcată cu bunătăți.

Îmi plăcea să aranjez masa, să scot fața de masă de sărbători din sertar, să șterg tacâmurile și vesela pe care le foloseam doar când veneau musafiri. Îmi plăcea să merg și în vizită, să mă întlnesc cu prietenii si să admir cum au pregătit alte mămici Sfintele Sarbători. Mi-a rămas întipărita în minte bucuria cu care descopeream ceva nou. Mă bucuram inclusiv de servețelele de hârtie de pe masă, era prilejul să descopăr modele noi, să îmi îmbogățesc colecția.

Acum anii au trecut, dar tradiția se păstrează. Am rețete scrise cu stiloul pe foi care astăzi sunt îngâlbenite și încărcate de parfumul timpurilor trecute. Pasiunea mea pentru gastronomia românească se împletește cu plăcerea de a aranja masa și de a amenaja întreg spațiul. Îmi place să străbat magazinele Charisma să cumpăr decorațiuni și cadouri , fețe de masă, tacâmuri.

Încerc să construiesc mai întâi atmosfera de sărbătoare. Un interior frumos decorat îți poate transforma existența, devenind o oaza de liniște. Îi descoperi mereu noi calități care te fascinează. Când te simți bine într-o casă timpul nu mai trece la fel. Sunt multe oportunități să creezi ceva nou.

La magazinele Charisma găsești set porțelan, platouri și fructiere în diverse stiluri: boem, elegant, minimalist, modern, chic, vintage. Anul acesta am citit cartea Arta Rafinamentului, despre armonie în gastronomie și elemente de arhitectura platingului. Ingrediente, tehnici culinare și metode de preparare nu sunt suficiente pentru crearea unei experiente gastronomice. Îmi doresc acum cand voi amenaja Masa de Sărbatoare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște sa aduc la un loc elemente de food și lifestyle. Un spațiu modern, cum visam de mult.   

Produsele Charisma pentru Masa de Paste au o reducere de 20%. De asemenea, persoanele care vor trece codul MASAFESTIVA12 vor avea o extra reducere de încă 10% la produsele care se află deja în promoție. Totul este frumos ambalat.

Din amintiri ne hrănim ca să creăm alte amintiri.

Povestea brand-ului Charisma începe în 1997 din pasiune pentru artă și frumos. Doua magazine elegant amenajate în cele mai mari centre comerciale din Craiova și un showroom te atrag mereu. In 2009 s-au extins și în online cu un magazin specializat pe cadouri, iar în 2020 a avut loc lansarea magazinul Charisma Deco specializat pe decorațiuni și pe promovarea unui stil de viață în care să fie sinonim cu eleganța si rafimanentul.

 Cu ce se diferențiaza de concurență?

  • Au peste 700 de idei și soluții în materie de decor pentru casa ta
  • Dacă dorești să surprinzi pe cineva cu un cadou deosebit, îți vor ambala comanda și vom scrie o felicitare scrisă de mână
  • Ofera consiliere pentru a face cele mai potrivite alegeri

Mai multe detalii despre produsele Charisma puteti gasi aici:

https://www.charisma-deco.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *