Masajul e un dar, la Darmasaj

La fiecare început de an îmi propun să fac mai mult sport. Nu am reușit nici anul trecut. Uneori am dat vina pe timp, alteori așteptam să întâlnesc și alti prieteni să mergem împreună.

La Blog-meet, întâlnirea lunară a bloggerilor din Craiova am discutat cu Andreea Croitoru despre sănătate și modul în care avem grijă de noi. Andreea a studiat foarte mult și vorbește cu pasiune.

Mi-a povestit că este necesar sportul, dar avem nevoie și de câteva ședinte de masaj de relaxare

Eram curioasă să aflu mai mult și m-a invitat la cabinetul ei, Darmasaj, pe Strada Crișului nr. 19. Nu știam strada, dar m-a fermecat, e o stradă aproape de centrul orașului, cu case vechi și frumoase.

Darmasaj
Darmasaj

Am intrat în cabinet și era o atmosferă primitoare. Spațiul l-a amenajat cu multă grijă și am aflat că sunt deja persoane care se programează cu mai multe zile înainte.

incepe sedinta de masaj
incepe sedinta de masaj

La început stă de vorbă cu fiecare și după aceea îi propune un tip de masaj care i se potrivește.

Pe site, sunt prezentate principalele tipuri de masaj: Masaj de relaxare, Masaj de remodelare, Masaj cu bețe de bambus, Masaj de relaxare cu boluri tibetane, Masajul Indian Champissage.

Am discutat despre bloggeri și despre sănătate în general. Am discutat și despre stress și starea interioară. M-a întrebat dacă am vreo preferință pentru masaj, dar m-am lăsat pe mâna ei. Știe cel mai bine.

Am aflat că masajul simbolizează o conexiune între persoana care dăruiește masajul și cea care îl primește.

Mi-a recomandat Masajul de relaxare cu boluri tibetane. Este un masaj de relaxare, urmat de 20 de minute de masaj vibrațional cu boluri tibetane. Sunetele aduc o liniște interioară și generează stări de meditație profundă. Aceste boluri sunt instrumente muzicale utilizate în Orient în timpul meditațiilor din practica budistă.

masaj cu boluri tibetane
masaj cu boluri tibetane

Îmi place masajul de relaxare, sunt folosite uleiuri esențiale. Îmi plac aromele lor. În jur se aude o muzică foarte plăcută. Masajul de relaxare este un masaj care lucrează pe tot corpul, începând de la tălpi până în creștetul capului. Acest tip de masaj este eficient pentru sanătatea mentală, emoțională, a corpului și pentru îmbunătățirea generală a aspectului pielii.

Nu știu când a trecut timpul, dar am bănuit la un moment dat că se apropie perioada dedicată masajului cu boluri tibetane. Bolurile tibetane se așază pe corp și în jurul corpului. Fiecare bol scotea un sunet și toate la un loc dădeau naștere la o melodie.

Mi-a plăcut sedința de masaj, am simțit o relaxare profundă și am avut un somn liniștit.

Fiecare tip de masaj merită descoperit. Vă invit să o întâlniți pe Andreea Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *