Despre mine

Mirela Coman
Mirela Coman

Vă invit să descoperiți branduri cu personalitate care oferă experiențe consumatorilor.

Mi-e dor de masa mică din lemn din casa bunicilor, de bunătățile de atunci și de aceea scriu despre diversitatea culinară din gastronomia românească și locuri cu șarm care așteaptă oaspeți.

Am cunoscut dirijori și solisti renumiti din Europa, am aflat despre compozitorii din aceste țări, despre felul în care sunt promovate evenimentele culturale, am participat la expoziții și lansări de carte. Despre acestea povestesc pe blog. Îmi place să descopăr munca din spatele unui spectacol, să cunosc actori și regizori din toată lumea. Scriu despre aceste întâlniri.

Am fost invitată să scriu în publicația Economiczoom.ro despre branduri românești. Unul dintre articole este următorul

http://www.economiczoom.ro/stiri-economice-financiare-de-afaceri/4-studente-romance-au-realizat-prima-inghetata-eco-din-lume-cu-topinambur-premiata-cu-argint-la-ecotrophelia.html

Am fost invitată să scriu pe platforma Restograf.ro. Unul dintre articole este următorul.

Sanatatea are gust. Si arata si bine… (prezentare)

Tanti Cornelia și Dr. Mihalela Bilic
Tanti Cornelia și Dr. Mihalela Bilic

În 2015 am inițiat un proiect care promovează Craiova. “Un butuc cu un laptop” pentru turiștii care ajung în oraș și vor să trimită mesaje sau să scrie articole. Gabi Rizea a sculptat şi noi, bloggerii, ne-am strâns şi am smirgheluit, am dat cu lac şi am discutat despre locul în care va fi. Este amplasat în centrul orașului și așteaptă prietenii. Acest proiect a fost nominalizat la Digital Divas 2016.

Băncuța Bloggerilor din Craiova
Băncuța Bloggerilor din Craiova
Cristian China Birta la Băncuța Bloggerilor
Cristian China Birta la Băncuța Bloggerilor

Îmi doresc să vină mulți turiști în Craiova și in Oltenia, să trimită mesaje de la “ Băncuța Bloggerilor” și să se ducă vestea în cele patru zări.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *