Misterul femeilor

“ Să transformi fiecare zi într-o poveste și să cauți mereu armonia dintre spirit și veșmânt ” ….aceste cuvinte mi-au rămas în suflet la Digital Divas. Au fost multe surprize, o locatie plină de farmec și speakeri pe care îmi doream de mult să îi întâlnesc. Am povestit prietenilor despre acest eveniment, despre bucuria cu care am fost întâmpinați și despre invitația brandurilor de a le descoperi.
 

La intrare, înainte de conferință m-am întâlnit cu Coccolino și seara am încheiat-o împreună cu Dana Rogoz și Coccolino.
 
Impreuna cu Coccolino la Digital Divas
Impreuna cu Coccolino la Digital Divas

 

Dana Rogoz si Mirela Coman la Digital Divas
Dana Rogoz si Mirela Coman la Digital Divas

Dana ne-a povestit despre street style, despre oamenii pe care i-a descoperit de cand scrie pe blog, despre inovare și despre cât de greu se construiește un brand. Am primit la plecare un cadou, care m-a bucurat foarte mult. Coccolino Creations este o combinaţie de parfumuri deosebite, inspirate din fructe şi flori. Noua gamă se bucură de un ambalaj premium și de o formulă cu 100% mai mult parfum în fiecare picătură.

Coccolino la Digital Divas
Coccolino la Digital Divas

Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli (Gura Leului și Patchouli) are un miros exotic și îndrăzneţ. Eu sunt născută în Zodia Leului și îmi place foarte mult Gura Leului, o floare frumoasă dar puțin întâlnită în parcuri.

Asociez la rândul meu acest produs creat de un parfumier renumit cu un outfit stylish pe care l-am purtat la ultima întâlnire cu bloggerii, la Blogmeet.

Și pentru că îmi place foarte mult acest brand renumit, mai atașez o fotografie cu un outfit stylish pe care l-am purtat la premiera “ Sânge Vienez ” pe care il asociez cu Coccolino Creations Gold. Este o fotografie din culise alaturi de întreaga echipă.

 

Coccolino este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România şi unul dintre liderii pieţei de balsamuri de rufe, care întotdeauna a inovat şi a răspuns nevoilor consumatorilor săi.

Un parfumier renumit, François Raphael Balestra este invitat la București să ne dezvăluie din culisele unei renumite case de parfumuri şi ce l-a inspirat să creeze parfumul unic al noului Coccolino Creations Gold.

Îmi doresc să aflu povestea acestor produse și în plus…am aflat că Dana Rogoz va fi și ea prezentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *