Ziua în care a fugit somnul, oare cum ar fi dacă ne-am juca la nesfârșit?

Momolino e așteptat în Cetatea Băniei cu o nouă poveste, „Ziua în care a fugit somnul”.

Ana, eroina poveștii și-a pus o dorință chiar de ziua ei: „Ce-ar fi dacă într-o bună zi, Somnul ar pleca definitiv? Și cum ar fi dacă ne-am putea juca la nesfârșit, zi și noapte?”

Așa începe povestea scrisă de Victoria Pătrașcu, adaptată și regizată de Antoaneta Zaharia.

Ziua in care a fugit somnul
Ziua in care a fugit somnul

Bebevesel.ro împreună cu Momolino invită copiii, părinții și bunicii la teatru.

Vom descoperi aventura Anei alături de Doamna Oboseală, vom afla când apare și cum arată Somnul și cât de important este să o asculți pe bunica. Soluția așteptată o vom afla la final. Este o poveste pentru copii, dar este o poveste și pentru părinți și bunici. Fiecare copil își pune această dorință, întotdeauna când vine ora de culcare, ar vrea să se joace la nesfârșit. Fiecare părinte nu știe ce să mai inventeze când aude această dorință. Primim sfaturi de la bunici, de la prieteni, dar această problemă nu dispare.

Bebevesel.ro ne așteaptă împreună cu Teatrul pentru Copii Momolino, sâmbătă 16 decembrie 2017 de la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova (lângă Liceul de Artă).

Bebevesel.ro
Bebevesel.ro

Copiii cu vârste între 3 si 7 ani, prietenii lui Momolino se vor întâlni cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu. Costumele și decorul au fost realizate de Doina Pop. Copiii sunt atenți și nu se despart ușor de personajele din spectacol.

Spectacolul durează 45 de minute, dar magia continuă. Magia continuă și pentru adulți. Acasă, copiii în fiecare seară vor să asculte din nou poveștile spuse de Momolino. Abia aștept să îi descopăr pe Doamna Oboseală și pe Domnul Somn.

Invitațiile se găsesc la Fastrackids Craiova și Hotel Europeca. Alte informații puteti obține la tel : 0727.229.185.

Invitatie la Ziua in care a fugit somnul
Invitatie la Ziua in care a fugit somnul

Momolino este un prieten așteptat cu drag în Craiova. În luna mai 2017, copiii s-au întâlnit cu Zâna Măseluţă, aflată misiune alături de Răbdărică şi Mofturică.

One thought on “Ziua în care a fugit somnul, oare cum ar fi dacă ne-am juca la nesfârșit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *