Musical Mamma Mia
Musical Mamma Mia

Musical Mamma Mia

Mamma Mia!, primul musical de Broadway produs în România. Musicalul „Mamma Mia!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Catherine Johnson și Judy Craymer au realizat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.

În 2018, musicalul Mamma Mia se joacă în limba română la București, Iași, Bacău și Craiova.

Musicalul excepțional a fost tradus în 26 de limbi. În fiecare zi au loc cel puțin 7 show-uri, în intreaga lume. A depășit multe productii, The Sound of Music, The King and I, Damn yankees. Este  al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații.

Povestea lui a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

M-am bucurat că acest musical a reușit să unească trei membrii din formația ABBA. Frida (Anni-Frid Lyngstad) a participat la întâlnirea cu publicul.

https://www.youtube.com/watch?v=PfRMJ3fdGO4

ABBA este formația cu care am crescut. Urmăresc interviurile lor și mă bucur că în sfârșit acum un an i-am văzut pe toți patru. Agnetha Fältskog s-a alăturat celor trei, și-au dat mâna, au râs și s-au bucurat că sunt din nou împreună. Au fost invitati de atunci la multe show-uri și abia acum am înțeles presiunea uriașă din acei ani, care a determinat ruptura totală a formației ABBA.

Mă bucur că avem ocazia să vedem în 2018 musicalul Mamma Mia și să ascultăm hit-urile lor. Sărbătorile magice de la sfârșitul anului sunt prilejul să fim alături de artiști și dansatori renumiți: Loredana, Mirela Vaida, Ana Munteanu, câștigătoarea celei mai recente ediții „Vocea României“, Bianca Purcărea, fostă participantă „X Factor“ și Eurovision, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas, Adrian Nour.

Musical Mamma Mia în România

Musical Mamma Mia în România

MAMMA MIA!, în 23 decembrie 2018, la Sala Polivalentă din Craiova, vă invit la ora 19:00 să urmărim povestea despre iubire și prietenie

Aproape de Ajunul Crăciunului avem întâlnire cu acești artiști minunați. Este surpriza pe care o puteți oferi celor dragi.

Biletele s-au pus în vânzare la Sala Polivalentă și aici

https://www.iabilet.ro/bilete-craiova-mamma-mia-pur-si-simplu-irezistibil-36929/

În perioada 16-18 Noiembrei 2018, este reducere 25% de Black Friday https://blackfriday.iabilet.ro/bilete-craiova-mamma-mia-pu…/

Distribuie articolul:
Google+
https://mirelacoman.ro/musical-mamma-mia-loredana/
Facebook
Email
TWITTER
LINKEDIN
Share: