Outfit Design Competition pentru echipa Leroy Merlin

Outfit Design Competition by Leroy Merlin –  O provocare pentru visual artists, fashion designers, graphic designers, fotografi. Conducerea companiei Leroy Merlin a lansat un proiect dedicat  celor 2000 de angajati din întreaga companie.

Outfit Design Competition by Leroy Merlin
Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Frederic Lamy, Director General Leroy Merlin România a participat la Craiova la deschiderea Leroy Merlin Craiovița.

Frederic Lamy a rostit de mai multe ori aceste cuvinte: modernitate, inspirație, oameni și echipă.

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați în bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Are o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. Sunt 17 magazine deschise in Romania.

În magazinul Leroy Merlin Craiovița, 100 de angajați oferă clienţilor consiliere la raft pentru achiziţionarea produselor şi soluţii personalizate. Le-a mulțumit tuturor pentru implicarea în acest proiect. A vorbit în limba română și toată lumea a aplaudat.

Deschidere magazin Leroy Merlin Craiovita
Deschidere magazin Leroy Merlin Craiovita

Acum, conducerea companiei Leroy Merlin a lansat un proiect dedicat  celor 2000 de angajati din întreaga companie. Echipele Leroy Merlin își doresc ca ținutele lor să fie mai vesele, să îi inspire și să le ofere un plus de încredere în interacțiunea cu clientul.

Competitia „Outfit Design by Leroy Merlin” lansează această provocare pentru visual artists, fashion designers, graphic designers și fotografi.

Premiile sunt in valoare de 2500 euro.

Competiția se desfășoară în perioada 24 octombrie – 2 decembrie 2018.

Premiul I – 1200 euro, premiul al doilea – 800 euro și premiul al treilea – 500 euro.

Competitia „Outfit Design by Leroy Merlin” are loc pe platforma The Creator by IQads.ro.

Principala cerință a brief-ului este punerea în valoare a conceptului într-un mod creativ care să îndeplinească nevoile de funcționalitate și versatilitate ale ținutei.

Lucrările vor fi evaluate de public (30%) împreună cu un juriu (70%). Juriul este format din echipele de HR și marketing ale Leroy Merlin, alături de Mirela Bucovicean (fondator Molecule-F), Rareș Mateescu, (fondator Cufir) și Miruna Spătaru (IQads).

Brieful concursului și regulamentul sunt disponibile aici: https://creator.iqads.ro/leroymerlin/brief

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în data de 11 decembrie 2018.

Leroy Merlin este o companie inovatoare din cadrul ADEO. Companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii: “Great Place to Work Institute”.

Vă invit să descoperiți povestea proiectului Outfit Design Competition by Leroy Merlin spusă de Frederic Lamy. Este un leader care pe mine m-a impresionat și mă bucur că l-am cunoscut.

Inaugurare magazin Leroy Merlin Craiovita
Inaugurare magazin Leroy Merlin Craiovita

Vă invit să participați la acest concurs.

Cultura noastră organizațională pune mare accent pe adaptarea la nevoile și aspirațiile fiecărui membru al echipei. «Împreună» valorează foarte mult pentru noi și este, înainte de orice, despre a comunica și a găsi soluții pentru ca timpul petrecut împreună să ne aducă satisfacții. Astfel în 2017 am realizat proiectul de Companie prin intermediul căruia fiecare coleg a putut să se exprime cu privire la ceea ce îi place în companie, ce dorește îmbunătățit și cum vede viitorul său alături de Leroy Merlin. Dat fiind faptul că am ascultat nemulțumirile colegilor cu privire la ținute, am decis să îmbunătățim calitatea și imaginea acestora. Acest proiect ne va ajuta să le arătăm colegilor noștri grija pe care o avem pentru ei și pentru confortul lor la locul de muncă, angajamentul pe care compania îl are față de echipa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *