Petrecerea poate începe

Aștept cu nerăbdare în fiecare an decernarea premiilor Oscar. Urmăresc care sunt filmele, vedetele și locațiile în care se desfășoară fiecare eveniment.

Abia aștept să văd covorul roșu, publicul norocos care e la fața locului și panoul care este vizitat de toate vedetele. Îmi plac artiștii de valoare, ei nu au vârstă. E ca un miraj, ai impresia că acolo e o lume de basm. Dar, întotdeauna apar surprize când nici nu te aștepți.

Apar imagini cu vedete care au ținute inspirate, spectaculoase și cu vedete care poartă ținute nereușite.
Rochia într-o nuanță puternică de albastru și sutienul negru, vizibil prin decolteu în mod inestetic a voluptoasei Sherri Shepherd nu a creat efectul vizual scontat. Și vedeta din productia „Bridesmaids”, Wendi McLendon-Covey, a purtat la același eveniment o rochie roz din voal și strasuri stralucitoare, potrivita unei domnisoare participante la balul de absolvire.
De asemenea rămân uimită în ultima vreme cand apar imagini care vorbesc despre neglijența unor invitați, persoane care sunt “ certate cu epilarea” și care participă la asemenea evenimente. Actrița Mo`Nique a venit neepilată pe picioare la Globurile de Aur.

Hilary Swank a pășit pe covorul roșu într-o superbă rochie aurie și a uitat să se epileze sub braț.
Trebuie să te pregătești pentru un asemenea eveniment și epilarea într-adevar e o problemă. Acum sunt multe soluții. Cea mai bună, mi se pare epilarea definitivă.

Nu îmi plac saloanele care au mai multe paturi și cosmeticiana se ocupă de mai multe persoane în același timp. Bineînțeles că mai vine cineva să se programeze sau mai sună un telefon.

Eu mă epilez acasă cu un aparat de epilare definitivă bazat pe cele mai noi tehnologii în materie de lumină intens pulsată (IPL). Sunt unul dintre cei peste 4 milioane de utilizatori la nivel global ai produselor Silk’n.

www.silkn.ro
www.silkn.ro

Fac economie de timp evitând drumurile la salon și în câteva ședințe am amortizat costul aparatului.

Tehnologia IPL a fost destinată saloanelor de înfrumusețare și cabinetelor cosmetice dar acum a apărut varianta pentru acasă. Este foarte simplu. Dispozitivul are o amprentă de 3 cm pătrați care se presează pe pielea rasă în prealabil. După aceea se apasă pe buton și încet se deplasează pe suprafața care urmează a fi epilată. Este astfel proiectat încât lumina nu pătrunde decât până la rădăcina firelor de păr.

O sesiune de tratament pentru gambe durează aproximativ 30 de minute. Procesul se repetă după două săptămâni.

Rezultatele definitive se văd după câteva ședințe. După o perioadă de câteva luni s-ar putea să mai apară din loc în loc câte un fir de păr, dar într-o singură ședință de întreținere această problemă se va rezolva.

Singura contraindicație este de a nu se utiliza pe pielea bronzată sau imediat după expunerea la soare deoarece pielea conține cantități mari de melamină iar aparatul nu mai detectează corect firele de păr.

Dupa ce ai folosit epilarea definitiva orice petrecere poate începe.
Articol scris pentru SuperBlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *