Placido Domingo Jr. & friends, premieră muzicală în Craiova

Placido Domingo jr alături de invitații săi ne invită la un spectacol de muzică clasică şi ritmuri care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz.

Placido Domingo jr s-a născut în 1965 în Mexic. De la o vârstă fragedă, alături de tatăl său a descoperit lumea minunată a muzicii și importante voci ale operei. Cariera sa în domeniul muzicii a fost inevitabilă.

Placido Domingo jr. este acompaniat de Orchestra Simfonică de la Filarmonica Oltenia din Craiova sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Concertul va avea loc sâmbătă 20 aprilie la ora 20.00 la Sala Polivalentă.    

Placido Domingo jr
Placido Domingo jr

Compozitor și producător muzical renumit, a fost încurajat să urce pe scenă datorită vocii sale plină de caldură. În 2010 a avut loc debutul internațional în calitate de cântăreț. A colaborat pentru primul său EP, în 2010, cu producătorul Juan Cristóbal Losada. În 2017 a scos primul album în limba spaniolă – Latidos, urmat de versiunea în engleză – Heartbeat. Albumul include cântece celebre din anii ’50 și ’60, cu influențe de latino, pop, jazz, tango, bolero, cha-cha-cha și bachata. José Feliciano, tatăl său – Plácido Domingo, și Arturo Sandoval sunt invitatii săi.

Placido Domingo și talentatul său fiu Placido Domingo jr sunt întâmpinați cu multă căldură pe scenele lumii.

Invitații și prietenii lui Placido Domingo jr la concertul din Craiova

Laura Bretan este favorita publicului la ediția din acest an a concursului Eurovision. S-a născut în anul 2002 în Chicago, Illinois, într-o familie de români. La 13 ani a uimit America în cadrul show-ului America’s Got Talent, unde s-a clasat pe locul şase. În 2016 a câştigat premiul concursului Românii au talent.

Soprana Irina Polivanova, câștigătoarea premiului Virginia Zeani s-a născut în Ucraina. A urmat cursurile Conservatorului din Moscova. În timpul studiilor a fost invitată să interpreteze trei roluri principale la Teatrul Conservatorului din Moscova.

Tenorul Alin Stoica este câștigătorul prestigiosului premiu Luciano Pavarotti.

Valentin Boghean este un virtuoz al trompetei, saxofonului, flautului, tilincai, kavaluli, dudukului, cimpoiulului şi clarinetului. 

Filarmonica Oltenia oferă din nou iubitorilor de muzică clasică din Craiova un spectacol unic.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul EVENTIM.RO si de la agenția de bilete a Filarmonicii Oltenia Craiova, din Calea Unirii, nr. 16, de luni până vineri, între orele 10:00 si 18:00.

Prețul unui bilet este de 100 de lei în zona VIP și 50 de lei în tribună. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *