Reciclare creativă și iubire pentru cei din jur

Virgin Green  este locul în care sticla primește o nouă viață. Lustre și candelabre, pahare, lumânări realizate din sticlă reciclată și materiale naturale, promovează responsabilitatea față de mediul înconjurător. Îi admir pe cei care fac mai mult decât să colectăm selectiv deșeurile, găsesc o modalitate prin care le putem folosi într-un mod creativ.

Sticla este cel mai rezistent deșeu produs de umanitate, se descompune în aproximativ… un milion de ani. Alături de hârtie, sticla reprezintă cea mai mare a deșeurilor depozitate în gropile de gunoi.

Reciclarea creativă este un proces prin care deșeurile, obiectele inutile sau cele nedorite sunt transformate prin metode creative în ceva interesant și folositor. Costurile de reciclare sunt mai mici decât cele de producție.

Reciclare creativaă pahare Virgin Green
Reciclare creativă, pahare Virgin Green

Virgin Green dă o nouă viață sticlei prin produse unicat, realizate exclusiv din sticlă reciclată, prin Upcycling, reutilizarea creativa a materialelor. Sticlele din restaurante, baruri, cafenele sau din gospodăriile oamenilor sunt duse în atelierul lor din Bucovina. Spălate, tăiate și șlefuite, paharele prind o nouă viață.

pahare Virgin Green
pahare Virgin Green

Produsele lor te impresioneaza și prin modul de ambalare. O cutie cu pahare upcycled are un strat de frunze deasupra, e un cadou minunat.

Ambalare pahare Virgin Green
Ambalare pahare Virgin Green

Și-au propus să atragă în jurul lor prieteni și împreună să creăm o societate sustenabilă, care nu doar poluează și epuizează resursele naturale. Să ocrotim natura, să găsim soluții prin care să reducem cantitatea de deșeuri și să promovăm un mod de viață în armonie cu mediul înconjurător. 

La nivel global se produc aproximativ 3,5 milioane de tone de deșeuri pe zi. De aceea îți prezint 10 motive pentru care alegi produsele Virgin Green și participi la reciclarea sticlei.

Reciclare creativă la Virgin Green
Reciclare creativă la Virgin Green
  1. Virgin Green a apărut din dorința de a participa activ la protejarea naturii și crearea unui mediu de trai mai sănătos, mai sustenabil pentru noi și copiii noștri.
  2. Produsele sunt realizate exclusiv din sticlă reciclată și materiale naturale 
  3. Participi și tu la reciclarea sticlei într-un mod creativ și îi dai o nouă viață în casa ta
  4. Fiecare produs Virgin Green înseamnă o sticlă salvată de la a deveni deșeu
  5. Devii un exemplu pentru ceilalți și o încurajare la un trai mai sustenabil 
  6. Intri într-o comunitate de oameni responsabili, care ocrotesc natura și trăiesc sustenabil
  7. Îți înfrumusețezi casa cu obiecte cu design unic, realizate din sticlă salvată de la poluare
  8. Ajuți la conștientizarea societății și la popularizarea produselor sustenabile pe piața din România
  9. Încurajezi o afacere făcută din suflet, pentru a proteja natura 
  10. Prin produsele cumpărate transmiți susținerea ta și dai încredere companiei să isi indeplineasca misiunea de a proteja natura prin Upcycling.

Virgin Green ne oferă soluții de reutilizare creativă a materialelor. Design sustenabil pentru o lume în schimbare cu multe provocări. Soluții interesante, respect, grijă și iubire pentru viață, pentru cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *