Bloggerii craioveni la Restaurant Pizzerie Il Forno

Proiectele bloggerilor din Craiova iau naștere la Blog-Meet, întâlnirea lunară a bloggerilor. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim, povestim și râdem foarte mult. Noi suntem 20 și uneori invităm și prieteni.

E foarte important locul, să putem sta de vorbă. Alegem locații spațioase în care ne simțim ca acasă. Acum câteva zile ne-am întâlnit la Restaurant Pizzerie Il Forno, la Blog-Meet nr.69.

Bloggerii din Craiova la Restaurant Pizzerie Il Forno
Bloggerii din Craiova la Restaurant Pizzerie Il Forno

Înainte localul se numea Boh Bou Bar sau Bohemian Bourgeois Bar. Am fost acum un an acolo și acum am rămas surprinsă de schimbările pe care le-au făcut.

Pizzeria IL FORNO
Pizzeria IL FORNO

Este o locație nouă, renovarea a avut loc în perioada iulie- noiembrie 2107. Au amenajat o noua sală, sunt mese lungi care permit unor grupuri să stea împreună. Întregul spațiu spune o poveste, începând cu mesajele de pe pereți și lucrurile care sunt expuse.

Bloggerii din Craiova la Blog-Meet
Bloggerii din Craiova la Blog-Meet

Eram curioși, veseli, am început sa facem poze. Alături era o masa la fel de lungă ca a noastră. Era un grup de tineri. Mi-a plăcut să îi privesc, o pereche venise și cu cea mica, o fetiță cu părul ondulat.

Ce am comandat la Restaurant Pizzerie Il Forno?

Cunosteam Pizza Il Forno adică Pizza Casei, dar acum în meniu sunt prezentate foarte multe combinații.

Prietenii mei au ales trei feluri : Pizza Il Forno, Pizza Hawai și Pizza Quatro Carni. Când au venit farfuriile, ne-am mirat. Erau 6 farfurii mari. Fiecare pizza era așezată pe două farfurii.

Pizza Il Forno
Pizza Il Forno

Toate mi-au plăcut foarte mult, dar a fost prima oară când am mâncat o pizza cu ananas. O combinație foarte interesantă a ingredientelor, este vorba de pizza Hawai. Și prezentarea ei a fost interesantă.

Am comandat sucuri, bere, cafea și am început să discutăm cu Magdalena Filary, directorul Centrului de Limbă și Cultură Poloneză din Craiova despre sărbătorirea zilei de 1 Decembrie la Centrul Polonez. Magda este prietena noastră și din anul 2014 sărbatorim împreuna 1 Decembrie, Ziua României.

Timpul a trecut foarte repede la Restaurant Pizzerie Il Forno, s-a facut tarziu, dar nu am plecat până nu am făcut ca de obicei o fotografie cu noi toți.

Distribuie articolul:

One thought on “Bloggerii craioveni la Restaurant Pizzerie Il Forno

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *