Roxanne Lowit și momente din culise

Este o lume captivantă atunci când ajungi pe scenă și feliciți întreaga echipă după un spectacol, faci fotografii și rămâi apoi in lumea minunată din culise. Am mers cu bloggerii la spectacole și la final intram în această lume magică, lumea din culise. Am scris și am povestit de multe ori prietenilor. Sunt momente pe care le-am trăit cu multă bucurie și de aceea mereu îmi doresc să aflu despre momentele din culisele festivalurilor din întreaga lume.

Așa am descoperit-o pe Roxanne Lowit, un fotograf renumit din New York. Ne arată din anii ’70 această lume.
Ea a pus bazele fotografiei din culise, înainte nu exista. Nu știai ce se întâmplă acolo. Arhivele ei sunt emblematice mărturii artistice, de modă și cultura pop din ultimii 40 de ani.

Avea un mare talent de a distinge clipele deosebite, înțelegea când trebuie să facă o poză și cum să interacționeze cu oamenii. Clipele emotionante, designerii și modelele sunt greu de surprins, ea reușea.

Yves Saint Laurent, fotografie Roxanne Lowit

„Nimeni nu credea că se întâmplă ceva în culise. În fotografii vezi doar clipa aceea magică. Am arătat ce minunat este, iar acum este atât de aglomerat de fotografi. Ani de zile am fost singurul fotograf și mi-a plăcut” spune Roxanne Lowit.
Erau boemi și avangardiști cu muzica și libertatea lor, ea era acolo pregatita sa imortalizeze tot. Repera imediat oamenii interesanți, oamenii stilați, oamenii cu personalitate și pasiune extraordinară. Înțelegea ce-l face pe un om excentric și interesant. Convingea persoane faimoase să se comporte excentric, astfel reușea să facă fotografii unice. Cei care le vedeau după aceea se mirau că ea a văzut lucruri pe care mulți nu le remarcaseră, a surprins momente, sentimente și expresii incredibile.

Roxanne Lowit


În Paris prezentările de modă erau evenimente private. Era o lume ascunsă, discretă și intangibilă unde întâlneai prinți, prințese și doamne bogate din înalta societate. Atunci nimeni nu era conștient de aceste clipe furate prin intermediul aparatului de fotografiat, totul era spontan.
Ea a propulsat industria modei în divertisment. Știa să facă poze și îi făcea pe toți să se simtă ca niste staruri. Giorgio Armani povestește despre puterea ei de a te face să te simți important și atrăgător. „Era delicată și elegantă, pozele ei îți dau incredere în tine. Se pricepe să captureze momentul potrivit, clipa magică, stările oamenilor și felul în care interacționează. Pozele ei mă fac să retrăiesc sentimentele de atunci”.

Surprinde energia momentului. Reușește să creeze stări interesante. Rezonează cu energia oamenilor, știe ce oameni sunt interesanți și înțelege moda. Are talentul de a nu fi intimidantă. Îi place ca fotografia să aibă ceva puternic în ea, să surprinzi imaginea și sufletul persoanei. La Studio 54 erau timpuri incredibile, când le trăiai nu-ți dădeai seama ce extraordinare sunt. Toți erau fabuloși, erau cei foarte bogați și celebrități laolaltă. Noaptea era fascinant, muzică, lumini, celebrități, costume, era o aventură.

Karl Lagerfeld, fotografie Roxanne Lowit

A consemnat acele farmecul acelor momente. A documentat mulți oameni interesanți și timpuri interesante. În New York oamenii ieșeau, se relaxau, se exprimau prin ținută, vedeai spectacole extraordinare, ieșeai să dansezi. Ea a surprins niste vremuri apuse.
Roxanne Lowit face starurile să pară mai strălucitoare, mai interesante și mai fabuloase.

Aceste momente arată bucuria vieții. Pasiune, dorință, inspirație și optimism.

Astăzi vă invit să asociem momentele și experiențele pe care le trăim cu inovațiile din aromaterapie. Fiecare moment are aroma lui specială.

Fiecare produs din colecția Momente oferite de Aroma Land reprezintă o sinergie de parfumuri apropiate de natură care dau curaj oamenilor să se bucure de viață.
Viata este o colecție de momente, iar fiecare moment are aroma lui specială.

• Pasiune – sinergie de orhidee și santal pentru momentele în care vrem să ne înconjurăm de iubire • Dorință – trandafiri și mosc, menite să ne înconjoare în momentele în care ne așternem visurile în univers • Inspirație – sinergia aloe vera și vanilie care ne trimite spre creație
• Optimism – lavandă și salvie pentru energie pozitivă
• Vitalitate – violete și fructe de pădure
• Claritate – bergamotă, gardenia și mentă pentru ordine în gânduri

Fiecare moment are aroma lui specială. Aroma Land aduce inovație în aromaterapie de 20 de ani.
Aceste momente arată bucuria vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *