Secret Santa și bloggerii din Craiova

Luna Decembrie e luna cea mai frumoasă a anului. Bradul din centrul orașului e împodobit, copiii sunt veseli și îi scriu lui Moș Crăciun, tinerii își fac planuri unde vor petrece sărbătorile, părinții sunt mai îngăduitori. Decembrie este luna în care ne întâlnim mai des cu prietenii.

În fiecare an sărbătoresc alături de bloggerii din Craiova, Ziua României. Ne bucurăm că suntem împreună, facem poze, planuri pentru evenimentele următoare și la final extragem bilețelele pentru Secret Santa.

Secret Santa a sosit la întâlnirea bloggerilor

Bloggerii din Craiova
Bloggerii din Craiova

Cadouri sunt multe, noi suntem peste 20 și evenimentul trebuie organizat într-un loc în care suntem prieteni cu proprietarii locației și venim de fiecare dată cu plăcere.

Acum câteva zile am sărbătorit Secret Santa la Il Forno Pub&Grill. Spațiul este frumos amenajat și primitor. Am așezat cadourile.

Cadouri la Secret Santa
Cadouri la Secret Santa

Multe glume, veselie și fotografii, ca de obicei. Avem și bloggeri noi pe care i-am cunoscut acum. Când ne-am strâns toți am aflat că vom mânca pizza ca de obicei, dar vor fi multe surprize. Sunt fan pizza din Craiova, așa că am fost bucuroasă să descopăr:
– Paste Pollo Funghi. Sunt paste cu pui și ciuperci hribi. Mi-au plăcut foarte mult.

Paste Pollo Funghi
Paste Pollo Funghi

– Paste al Gamberetti. Sunt paste cu creveți și roșii cherry, stropite cu vin alb și usturoi.Au un gust foarte bun, sosul de roșii cu vin este foarte interesant.

Paste al Gamberetti
Paste al Gamberetti

– Pizza Happy Italy. Este noua vedetă a pizzeriei Il Forno, un mix de carne de vită cu condimente, salată iceberg, roșii cherry și sos de usturoi. Ea a fost preferata mea în această seară.

Pizza Happy Italy
Pizza Happy Italy

– Pizza Desert. Nu am bănuit că există o variantă pentru desert, cu prune, scorțișoară și o cremă de brânză de vaci cu vanilie.

Pizza Desert
Pizza Desert

– Pizza Nutella. Un alt desert, un blat subțire și nutella acompaniată de căpșuni.

Pizza Nutella
Pizza Nutella

Ce am primit cadou? O sticlă de vin și o cutie de bomboane.

Cadoul Secret Santa
Cadoul Secret Santa

Îi mulțumesc Moșului foarte mult.

Distribuie articolul:

3 thoughts on “Secret Santa și bloggerii din Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *