Shampion, semințe cu amintiri

Compania Shampion este recunoscută în Craiova, are o experiență de peste 15 ani. Semințele și alunele oferite clienților sunt o sursă de grăsimi naturale, antioxidanți, vitamine, fosfor și magneziu. M-am bucurat să aflu povestea acestei companii și în același timp să îmi aduc aminte de copilărie.
Acum se găsesc multe sortimente. În magazine sunt rafturi întregi care te invită sa alegi. Totuși mereu amintirile mele mă poartă în satul bunicilor din județul Olt. Întreaga vacanță de vară mă jucam pe uliță împreună cu alți copii. Plăcerea cea mai mare era seara, după o zi de muncă adulții se adunau la capătul uliței. Acolo, lângă o fântană generații diferite stăteau pe câteva bănci. Povesteau ce făcuseră toată ziua, ce mai auziseră prin sat. Într-un sat de câmpie departe de zarva orașului mulți cultivau floarea soarelui și aduceau la bancă frumoasele pălării de floarea soarelui uscate la soare. Mâncam și noi, copiii, uneori. Amintirile de atunci cu pălăriile de floarea soarelui au rămas. Când ajungeam înapoi în oraș, multe persoane mâncau semințe în fața blocului, mai ales când discutau despre rezultatul vreunui meci. Astăzi înca se păstrează acest obicei în fiecare cartier.


De multe ori mă uit pe raftul magazinelor să vad ce sortimente noi au apărut. Mi-au atras atenția seminte albe cu paprika. Și bineînțeles semințe negre cu sare. De asemenea sunt multe sortimente care se folosesc în salate.


Acum vă invit să descoperiți gama de semințe Shampion produsă în Craiova.

Semințe Shampion


⦁ semințe negre cu sare,
⦁ semințe negre fără sare,
⦁ semințe albe cu paprika,
⦁ semințe de dovleac,
⦁ alune cu coajă,
⦁ semințe albe cu sare,
⦁ semințe floarea soarelui fără coajă,
⦁ semințe pestrițe de floarea soarelui.

Povestea companiei Shampion a început în anul 2008, în urma propunerii venită din partea companiei Bratia Pepech Ltd, din Bulgaria, una dintre cele mai mari companii de prelucrare semințe și fructe nucifere. O companie renumită în Peninsula Balcanică.
O discuție și o strângere de mână au marcat începutul acestei colaborări. Au livrat în Craiova doar 2 sortimente ambalate la 50g, erau semințe negre cu sare și fără sare. Transportul îl făceau cu o mașină Daewoo Tico și o Dacia papuc.


Începând cu 2014 și-au extins zona de acoperire, cu livrarea produselor în București și Târgu Jiu. În anii următori au livrat și în alte județe. Acum distribuția se realizează de Eurovic Risto SRL la 1500 de clienți retaileri și 70 de angrosiști.
În anul 2021 a început construirea unui depozit propriu iar în 2022 s-a terminat construcția depozitului. Societatea își desfășoară activitatea în str.Calea Craiovei, nr.472, Sat Albești, Simnicul de Sus.


Acest brand este recunoscut prin calitatea produselor, datorată prospețimii și a gustului. Activitatea este de tip Vansell – producătorul asigură livrarea rapidă către clienți. Produsele care ajung în magazine și apoi la cumpăratorul final sunt mereu proaspete.
Acum există o diversitate de produse. Sunt 20 de produse livrate în ambalaje sterile care le asigură protecție din momentul fabricației până ajung la cumpărător.
Vă invit să descoperiți brandul Shampion.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *