Shazam, un film despre copilărie și supereroi

SHAZAM este un acronim. S – de la Solomon (înțelepciune) H – este Hercule (forță) A – Atlas (rezistență) Z – Zeus (putere) A – Ahile (curaj) M – Mercur (viteză). S H A Z A M!, un film cu supereroi. Antrenant și plin de emoții.

Puterea unui supererou… este dorința fierbinte a oricărui copil. Cu puțină magie totul e posibil. Billy Batson, un adolescent de 14 ani, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” și se transformă imediat prin atingerea magică a unui vrăjitor.

Ce poate face un suflet de copil într-un corp superdotat ? Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează. Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam testeaza neincetat limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil.

Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

O producție New Line Cinema, o nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!” din 5 aprilie pe marile ecrane din toată țara.

Vă invit împreună cu prietenii, la Inspire Cinema VIP din Craiova, într-o sală modernă de cinema.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *