O lume plină de culoare la SMYK All For Kids

Copiii sunt invitați într-o lume plină de culoare la SMYK All For Kids Craiova. Un magazin cu multe jucării, seturi LEGO, biciclete și cadouri pentru cei mici s-a deschis la Electroputere Parc Mall, Calea Bucuresti 78 C-D.

Îmi place să fac cadouri copiilor, să intru în lumea lor. Uneori alături de ei suntem și noi din nou copii.

Acum se apropie Sărbatoarea de Paște și fiecare copil a facut o listă cu cadourile pe care vrea să i le aducă Iepurasul. La SMYK All For Kids am găsit multe păpuși. Erau așezate pe multe rafturi, îmbrăcate în rochițe colorate, oriunde te uitai erai într-o lume a păpușilor. Este greu să alegi, toate sunt frumoase.

M-am întâlnit în magazin cu o prietenă, cumpara o mașinuță pentru băiețelul ei. I-am povestit de păpușile frumoase pe care le-am văzut și ea îmi arăta raftul din spatele ei care era plin de mașinuțe. Nici ea nu știa ce să aleagă. Oferta de jucării este mare, poti găsi jucării frumoase pentru orice vârstă.

Pentru copiii mai mari sunt jocuri LEGO care dezvoltă creativitatea și imaginația.

Părinții caută în magazinele pentru copii și haine noi. Iepurasul întotdeauna aduce haine noi. La SMYK All For Kids Craiova găsețti rochițe colorate, pantofiori, adidași, pantaloni și camași pentru băieți, jachete.

Există o ofertă de Paște la SMYK All For Kids valabilă până pe 25 aprilie.

Reducerile ajung până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior.

Segmentul de vârstă căruia i se adresează magazinul este de 0-14 ani.

Vă invit la SMYK All For Kids Craiova să cumpărați cadouri pentru cei dragi. Programul SMYK este zilnic între 10:00 si 22:00.

Este universul jocurilor și jucăriilor, în catalogul cu oferta de Paște veti găsi cadoul potrivit.

Programul SMYK Craiova in Electroputere Mall este zilnic intre 10:00 si 22:00.
Acest brand este lider de piața produselor pentru copii, cu experiență de peste 40 de ani în retail. Brandul polonez există pe piața românească din 2009 și este prezent în 25 de magazine din 18 orașe.

Vă invit să oferiți un cadou copiilor și să vă bucurați împreună cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *