Sparkling by Liliac, un brand românesc cu personalitate

Îmi plac brandurile românești cu personalitate, care oferă experiențe consumatorului și care sunt aproape de publicul lor. Promovez proiectele celor care fac ceva cu totul diferit. Descopăr povestea și după aceea mă bucur să păstrez legatura cu cei pe care i-am întâlnit.

Am participat în această primavară la Spectacular Wine Trip by Liliac, un proiect care promovează vinurile, gastronomia, locurile, oamenii și activitățile tradițonale din zonă prezentate într-o manieră modernă.

Liliac, este un brand cu rădăcini tradiționale, locul de proveniență este o garanție a calității. Vinurile Liliac sunt produse la Batoș în județul Mureș și la Lechința, în judetul Bistrița Năsăud.

Sparkling by Liliac
Sparkling by Liliac

Am ascultat povestea vinurilor Liliac chiar de la echipa  care i-a dat viață. A fost o călătorie presărată cu multe experiențe, am scris aici.

Terasa Liliac Batos Lodge
Terasa Liliac Batos Lodge
Degustare de vinuri la crama Liliac
Degustare de vinuri la crama Liliac

I-am felicitat pentru grija pe care o acordă soiurilor românești Fetească Albă, Fetească Regală și Fetească Neagră. Sunt puține crame care promovează aceste vinuri, majoritatea se concentrează pe soiurile internaționale.

Una dintre surprize a avut loc la sfârșit, când am fost invitați de Miron Radic, Directorul de Marketing, să degustăm Sparkling by Liliac, primul vin spumant din portofoliul companiei.

Vinul spumant LILIAC
Vinul spumant LILIAC

Sparkling by Liliac, un cupaj de Fetească Albă și Chardonnay, urma să aibă lansarea în vară. Am fost invitați atunci să semnăm pe sticla de vin.

Este prima dată când am semnat pe o sticlă de vin, o sticlă care va rămâne în expoziția producătorului.

Experiente la crama Liliac
Experiente la crama Liliac

Am păstrat legatura cu echipa de la crama Liliac. Mă bucur să vă anunț acum că vinul spumant Sparkling by Liliac a venit la întâlnirea cu publicul larg.

Sparkling by LILIAC face parte din gama Private Sélection, o ediție limitată dedicată restaurantelor renumite și vinotecilor consacrate. Vinul este prezentat într-o sticlă elegantă dedicată vinurilor premium, care arată respectul producătorului pentru clienți.

Designul etichetei transmite povestea brandului, povestea vinului din Transilvania. Sparkling by LILIAC, primul vin spumant din portofoliul său, a adus alături Feteasca Albă și Chardonay. Este prima oară când am întâlnit această asociere.

Vinul spumant Sparkling by Liliac
Vinul spumant Sparkling by Liliac

Este un spumant îndrăzneț, elegant și echilibrat. Sparkling by LILIAC are o culoare galben-pai și ne întâmpină cu arome florale, miere și tartă proaspătă de lămâie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospețimea notelor de măr.

Vinul spumant Liliac este produs prin metoda tradițională (methode champagnaise), în cupaj de Fetească Albă și Chardonnay, fiind astfel o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Prezentarea fiecărei sticle te cucerește.

Liliac Batos Lodge
Liliac Batos Lodge

Vă invit să descoperiți vinul spumant Liliac la terasa unui restaurant sau să îl oferiți cadou unei persoane care iubește vinul.

Vă invit ca de obicei să mergeți și la cramă, să cunoașteți echipa, să puneți întrebări și să trăiți experiențe de neuitat. Este locul în care sunteti primiți cu bucurie, este o cramă modernă și peisajele din jur sunt fantastice.

Vă invit să aflați proiectele pline de creativitate pe care ni le oferă.

Degustare la Salina Praid
Degustare la Salina Praid

Liliac, un brand românesc cu rădăcini tradiționale prezentat într-o manieră contemporană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *