Stand-up comedy la Craiova cu Badea, Bordea și Micutzu

Badea, Bordea și Micutzu vin în Craiova, capitala Olteniei. Sala Polivalentă, o sală cu peste 4000 de locuri este locul în care se vor întalni cu publicul. Îmi place umorul lor şi mă bucur că au reuşit să atragă la spectacolele lor mai multe generaţii.

Sunt iubiți de public și umplu sălile din întreaga țară. Au absolvit UNATC și de 15 ani suntem invitații lor la show-uri de stand up. Este una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care actorii sunt foarte aproape de public și interacționează cu el.

În  Europa, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comedianții reuşesc să umple săli care erau destinate de obicei artiştilor din zona muzicii pop rock.

Badea, Bordea și Micutzu au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în România.

Ultimul show este Stricăm o generaţie. A fost prezentat în Bucureşti şi acum îi primim cu aplauze în Craiova. Mulţi ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzaţi de folosirea unui limbaj licenţios în show-uri, de prezentarea directă şi uneori incomodă, a unor situaţii din viaţa tinerilor.

Stricăm o generație
Stricăm o generație

Numele spectacolului porneşte de la reproşul adresat deseori artiştilor de stand up comedy. Cei trei sunt mandri de generaţia lor. Badea, Bordea şi Micutzu cred că tinerii se strică unii pe alţii.

Pe Cosmin Nedelcu îl ştim din serialul ”Băieţi de oraş”, Cătălin Bordea este alături de Dan Capatos aproape în fiecare seară la TV. Pe Dan Badea l-am întalnit pe o stradă în Bucureşti, era foarte liniştit şi îmi doream de atunci să îl văd într-un spectacol, pe o scenă, nu doar într-un serial la TV.

Show-ul de stand up comedy va avea loc Duminica, 7 Octombrie, ora 20:00 la Sala Polivalentă din Craiova.

Vă  invit să cumparaţi de acum bilete. Se pot cumpăra şi din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone.

Ne vedem la spectacol şi până atunci vom descoperi pe pagina evenimentului noi informaţii despre Badea, Bordea și Micutzu.

Distribuie articolul:

2 thoughts on “Stand-up comedy la Craiova cu Badea, Bordea și Micutzu

  • august 22, 2018 la 3:54 pm
   Permalink

   Ma bucur. Scriu despre evenimentele din Craiova si am nevoie sa stiu ce tip de evenimente sunt interesante pentru cei care imi urmaresc blogul.Multumesc.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *