Sunt blogger acreditat la Webstock

Webstock Awards este competiţia care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România.

Categoriile anunţate în cadrul acestei ediţii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Webstock va avea loc la JW Marriott Grand Hotel în data de 2 octombrie 2015 şi informatiile despre eveniment sunt pe site-ul www.webstock.ro. Pentru a fi la curent cu ştirile despre Webstock există contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro, #webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).
Comunitatea online îşi dă întâlnire în fiecare an la Webstock. Este cel mai mare eveniment de social media din România, întâlneşti bloggerii interesati de social media, agenţii care colaborează cu bloggerii şi sunt prezentate proiecte interesante.
Webstock
Webstock
Este ocazia specială pentru a discuta cu bloggerii specializaţi în diverse domenii pe care îi urmăreşti doar on-line şi pentru a lega noi prietenii.
Îmi place că poţi propune teme şi speakeri.Eu am trimis propunerile mele folosind  următoarele formulare:
Subiecte:http://goo.gl/forms/MP0BUWzB2E
Vorbitori: http://goo.gl/forms/ZFZOVt9hMG
Webstock Awards, competiţia care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România. Categoriile anunţate în cadrul acestei ediţii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.
 Anul acesta, am descoperit că exista  o nouă categorie “Online Personality of the Year”.
Publicul va decide prin vot online acea persoană care a avut o prezenţă majoră în mediul online şi social media din România, indiferent de domeniul din care face parte.
 Vrei să fii și tu blogger acreditat? Pentru inscrieri www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie
 Abia astept să particip, să ma întâlnesc cu bloggeri din toata ţara. Sunt mulţi bloggeri cu care discut on-line şi acum ne vom cunoaşte. Îmi plac temele şi abia aştept să văd care sunt noutăţile.
Vom face un blog-meet despre Webstock.

2 thoughts on “Sunt blogger acreditat la Webstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *