Sunt branduri din industriile creative în Top 100 branduri românești?
Gerovital ocupă primul loc. Mă bucur foarte mult. Este un brand recunoscut la nivel mondial, este apreciat și iubit de consumatori. Îmi place că oricine spune Gerovital se gândește imediat la Ana Aslan, cea care a dat viață acestei rețete.
Marca s-a reinventat, ambalajul respectă noile tendințe atrage nu numai pe cei care folosesc de o viață produsele create de Ana Aslan, dar și mulți tineri.
Marca s-a reinventat, ambalajul respectă noile tendințe atrage nu numai pe cei care folosesc de o viață produsele create de Ana Aslan, dar și mulți tineri.
Produsele de cosmetică și igienă se regăsesc în acest studiu, Gerovital este urmat de brandurile Farmec și Elmiplant, arată procuparea românilor pentru produse naturale, noninvazive.
Performanța TOP 100 BRANDURI ROMANESTI, un studiu în urma unui sondaj online pe un eșantion de 1000 de persoane realizat de Revista Biz, în colaborare cu Unlock Market Research este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.
e-Mag, liderul absolut al pieței de e-commerce din România ocupă locul trei și este primul din categoria de retail.
Românii iubesc și apreciază ciocolata Poiana, un brand cu o tradiție de peste douăzeci de ani. Este prima in Top Dulciuri.
Fabrica de ciocolată din Braşov este istorie. În 1900, ciocolata era celebră şi Regina Maria a vizitat fabrica din Braşov. Se produceau bomboane, ciocolată folosită la prăjituri și specialităţi de ciocolată renumite în întreaga Europă. Din 2009, ciocolata de la Brașov, Poiana, se produce în Bulgaria.
Petrom revine în poziția de lider în domeniul serviciilor. În cadrul categoriei servicii, cele care domină sunt băncile.
Farmaciile sunt și ele apreciate ca în fiecare an.
Mi-aș dori în 2017 să fie și alte tipuri de servicii în top, deși la fiecare colț de stradă este o bancă și o farmacie.
În ultima perioadă sunt promovate în on-line multe companii care oferă servicii de calitate.
Mi-aș dori în 2017 să fie o secțiune a brandurilor din industriile creative. Industriile creative în întreaga lume au o creștere importantă și în multe țări produsele si cifrele de afaceri ale acestor companii sunt comparabile cu ale companiilor din celelalte industrii.
Mi-ar plăcea să fie în acest top și designeri români, festivaluri și mai cred că Muzeul Satului, AMBASADOR CULTURAL AL ROMÂNIEI ÎN LUME și Castelul Bran merită să fie acolo.
Sunt cel puțin comparabile măcar cu firmele care ocupă ultimile 20 de locuri din acest top, au notorietate și știu că au sute de mii de vizitatori. Aș vrea să fie si restaurantul Carul cu Bere în top.
Toate sunt deja branduri autentice românești apreciate pe plan mondial.