SuperBloggerii cu Hyperion

Am participat la SuperBlog, un concurs aflat la a 10-a editie. Au fost 10 probe foarte interesante, din domenii diferite. Am fost provocată să mă documentez și să scriu bine, pentru că era o “cursă” a punctelor obținute ca să fii finalist SuperBlog. Un dead-line strâns, două zile între probe. Terminai o probă și a doua zi trebuia să te documentezi și să te gândești cum să scrii pentru cealaltă probă.
Mi-a plăcut pentru că în enunțul fiecărei probe se menționa să fim creativi și se menționa că punctajul se va acorda în funcție de creativitatea articolului.

Mi-a plăcut că ne motivam unii pe alții, ne încurajam, ne dădeam sfaturi despre fonturile alese, așezarea corectă a link-urilor, atașarea fotografiilor. Acest concurs fiind la a 10 a editie, este mai mult decat un concurs,  majoritatea concurenților se cunosc între ei și îi sprijină și pe noii bloggeri.
A fost motivant să particip și să fiu Finalist SuperBlog pentru că știam că la finalul concursului suntem invitați la Gala SuperBlog, unde aveam ocazia să cunosc bloggeri din toata țara, să pun întrebări și să cunoaștem finanțatorii.
Anul acesta Gala SuperBlog a fost organizată la Dâmbu Morii, unde este Canionul 7 Scări. În centrul țării, lîngă Brașov, toată lumea era dornică să participe la Gala Superblog.
Am fost 6 finaliști din Craiova, Daniel Botea, Mirela Coman, Sanda Brezniceanu, Ianolia Marina Bucă, Oana Voinicu, Mihnea Socol, cea mai mare comunitate de bloggeri dintr-un oraș. Ne cunoaștem, am inițiat Proiecte Blogoslovite și ne întâlnim lunar la Blog-Meet.
Cu ce să ajungi din Craiova la Brașov? Simplu, cu Hyperion, este fabricat la Craiova. Hyperion este primul tren electric cu podea joasă fabricat în România, are viteza maximă de 160 km/h. Sunt 188 locuri pe scaune, dotări speciale pentru persoanele cu dizabiltăţi, aer condiţionat, Wi-Fi, sistem modern de comunicare cu pasagerii, senzori care monitorizează aerul din vagoane: cantitatea de dioxid de carbon emanată de
pasageri, temperatura optimă și umiditatea.

Hyperion a făcut demonstrația performanțelor la standardele europene începand cu 1 august 2014, pe ruta Craiova – București – Constanța, oferind o călătorie rapidă spre litoral.  În prezent circulă pe ruta Craiova – București – Brașov.

Personalul este foarte amabil, în tren este curațenie și siguranță permanentă, deoarece există personal de pază, personal pentru curațenie și doi sefi de tren care monitorizează calatoria.

Am molipsit și bloggerii din București să meargă cu noi cu Hyperion, am anunțat și bloggerii din Constanța că putem merge împreună la Brașov.
Așa că in Gara de Nord am coborât și i-am întâmpinat. Nu ne-au
crezut când le-am spus că prețul este la jumătate față de CFR, dar s-au
convins.
A fost o călătorie plină de voie bună, de discuții despre SuperBlog, tot
vagonul se uita la noi.
Gala SuperBlog a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat. Cred că oamenii care scriu, se împrietenesc mult mai repede.
Și la întoarcere am fost tot împreună…..cu Hyperion. Am făcut o poză în Gara de Nord.

A fost un concurs extraordinar Spring SuperBlog, o Gală SuperBlog minunată și am călătorit repede ca gândul cu Hyperion.

2 thoughts on “SuperBloggerii cu Hyperion

  • aprilie 24, 2015 la 5:57 am
    Permalink

    Ma bucur ca ti-a placut la Gala. Nu mai e mult si vine SuperBlogul de toamna. Pana atunci insa, avem antrenament local la Craiova 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *