Taximetriști în București

Comedia Taximetriști, invită spectatorii în viața de noapte a Bucureștiului. Este pentru prima dată când suntem invitați să descoperim viața de noapte a capitalei. Îmi doream de mult.

Doi taximetriști, Lică (Alex Ion) și Liviu (Rolando Matsangos), în cursul unei singure nopţi întâlnesc personaje și situații care le dau viața peste cap. Anișoara (Monica Bîrlădeanu) este prima clientă a lui Liviu. Agitată și misterioasă urmăreste o mașina. Mircea (Andi Vasluianu), gazda unei emisiuni de noapte este un tip sătul de părerile celor din jur.

Pentru rolul Mircea, actorul Andi Vasluianu s-a pregătit urmărind mai multe show-uri TV și felul in care iau nastere aceste show-uri. Mircea e foarte bun în meseria lui, dar e infatuat, arogant și enervant.

O comedie spumoasă. Filmul are umor și surprinde multe detalii din viata oamenilor.

Taximetriști. O noapte nebună, zeci de povești, un singur București.

Taximetristi, o comedie spumoasa

Această comedie regizată de Bogdan Theodor Olteanu îi aduce împreună pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu.

Filmul este ecranizarea spectacolului Taximetriști după sceanariul realizat de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae. Spectacolul, un mare succes, a fost realizat la minunatul teatru independent Apollo 111. Au păstrat protagoniștii din distribuția spectacolului, bugetul a fost auster și putine zile de filmare. Mi se pare extraordinar, este o mare provocare.

Din 20 ianuarie, filmul Taximetriști poate fi vazut în 83 de cinematografe din 48 de orașe. Este distribuit de Forum Film România.

O proiecție specială a filmului Taximetriști, cu o parte din echipa acestui film, va avea loc la Craiova, în Inspire Cinema VIP, Electroputere Parc, pe 23 ianuarie, de la 18:30.  

Biletele puse deja în vânzare sunt disponibile pe site-ul taximetristi.film.

O producție BOLD FILM STUDIO în co-producție cu TANGAJ PRODUCTION și AVANPOST MEDIA,

Este realizat cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.

Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, muzica originală îi aparține lui SPIKE, iar Marius Leftărache este designerul de sunet. Alexandra Panaite s-a ocupat de scenografie și costume, iar Elena Tudor de coafură și machiaj. Director de producție este Simona Pătrașcu, producător executiv Anamaria Antoci, co-producători Anamaria Antoci și Vlad Rădulescu, iar Ionuț Datcu, Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu sunt producătorii filmului.
Distribuitor internaţional: BOLD FILM STUDIO

Videoclipul este disponibil pe YouTube: https://youtu.be/yiHwV1NMuJ0

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *