Thecon se implică, susține bloggerii

Agenția de servicii web design, Thecon a inițiat un proiect  dedicat bloggerilor, campania de susținere a bloggerilor.

O inițiativă foarte bună, lipsește această verigă. La conferintele dedicate bloggerilor, la care particip, Social Media Summit, Webstock, Digital Divas, întotdeauna există un workshop dedicat relației dintre bloggeri și agenții.

Se pun întrebări despre modul în care ajung bloggerii în atenția agențiilor sau cum analizează companiile performanțele unui blog. Întotdeauna se atrage atenția bloggerilor că nu sunt suficiente doar numărul de vizualizari și numărul de comentarii. Trebuie să știm că se analizează designul și funcționalitatea blogului.

Sunt fonturi care obosesc ochii și fac dificilă citirea articolului sau sunt link-uri care nu se încarcă repede. Atunci renunți să mai citești.

Bloggerii au menționat că este necesar să existe între bloggeri și agenții încă o verigă, care să îi sprijine.

Agențiile au menționat că nu au resursele necesare pentru a veni în sprijinul bloggerilor și oricum ele trebuie să se concentreze pe întreaga campanie. Unii s-au apucat să învețe, câțiva se descurcă destul de bine, dar nu știu să rezolve toate problemele. Marea majoritate nu știu unde să ceară sprijin.

Inițiativa companiei Thecon arată că au observat eforturile bloggerilor și vor să se implice.

Campania de susținere a bloggerilor – Thecon    este foarte creativă. Am aflat despre această campanie de la un blogger. Acum la rândul meu duc vestea mai departe și vreau să încurajez alți bloggeri să ceară sprijinul.

Am trimis un e-mail că îmi doresc să particip la campania de susținere a bloggerilor pe care au inițiat-o și am fost contactată. Este o echipă tânără. Am putut să pun întrebări și să spun ce cred eu că îi lipsește blogului. Am primit sfaturi și mi-a plăcut foarte mult modul în care se comunica. Le-am spus de la inceput ca nu ma pricep prea mult la partea tehnica, au fost foarte înțelegători și cred că le-am răpit timp mai mult.

Vă încurajez să îi contactați și să puneți întrebări. Sunt bine pregătiți.

Thecon si bloggerii
Thecon si bloggerii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *