Unt de arahide produs în România

Gustări sănătoase de la Sunday bites, produse în România. Unturi produse din arahide, nuci ori semințe. sunt sățioase și ne dau energie de-a lungul zilei. Toate produsele sunt fără zahăr, fără sare, fără conservanti, fără alte uleiuri adăugate, fără grăsimi hidrogenate.

Un sandwich cu unt de arahide Sunday bites este usor de preparat, are o consistență omogenă, elastică și uniformă. Dar în week-end vă invit să faceți  biscuiți de casă cu unt de arahide Sunday bites. 

Unt de arahide Sunday bites

Produsele Sunday Bites sunt o sursă bogată de proteine, grăsimi sănătoase,  vitamine, minerale, antioxidanti,  fibre. Unturile sunt produse în loturi mici, pentru a avea un produs cât mai proaspăt și natural. După deschidere este recomandat să fie pus în frigider fiecare borcan. 

Vă invit să descoperiți unturile și cremele propuse de Sunday Bites:

– unt de migdale și curmale

– unt de arahide

– unt de caju

– unt de alune de pădure cu miere

unt de alune de pădure cu cacao și curmale

– unt de fistic

Hazel Date este o cremă de alune de pădure cu cacao și curmale. Are un gust intens de alune de pădure și aromat datorită combinației de alune și curmale. Untul făcut din alune de pădure coapte este îndulcit de curmale și aromatizat cu cacao. Puteți prepara o ciocolată de casă tartinabilă, cremoasă și extrem de sănătoasă. Poate fi folosit în aluatul de prajituri, întins pe felii de măr sau servit alături de felii de banană. Este o sursă bogată de proteine, grăsimi monosaturate și vitamina E. Formarea unei pelicule de ulei la suprafață este normală și indică faptul că nu se folosesc stabilizatori. 

Unt de alune de padure cu cacao și curmale

Fiind obținute din procesarea arahidelor, a nucilor și a semințelor, unturile și cremele își păstrează proprietățile nutritive. Contin vitaminele B3 și B6, cupru, magneziu și mangan, ne ajuta sa mâncăm echilibrat. Unturile sunt vegane și gluten free. Sunt ideale pentru dietele vegane și pentru persoanele care au intoleranță la gluten. 

Sunday Bites este o companie a doi antreprenori, Anca din Râmnicu Vâlcea și Alex din Brașov. În 2020 s-au mutat cu locuința și fabrica în Brașov. Sunt produse din unturi și creme din arahide, nuci și semințe. Borcanele pe care le folosesc sunt din sticlă reciclabilă.

Va invit sa sustinem companiile tinerilor antreprenori Anca din Râmnicu Vâlcea și Alex din Brașov. Să îi cunoaștem și să le fim alături.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *