Untul de arahide, deliciul unei dimineți de vară

Sunday bites, este un brand românesc care ne face dimineața mai frumoasă. Scriu ca de obicei despre brandurile românești și îmi doresc să creăm punți de legătură și să ducem vestea mai departe.

Este primul articol dedicat unui produs pe care îl asociez cu amintirea unor filme americane. Este untul de arahide, un produs iubit de copiii din întreaga lume și nelipsit în viața unei familii. Mulți ani era greu de găsit în România și trăiam cu o curiozitate de a-l gusta și a descoperi calitățile care-l fac atât de cunoscut.

Acum am avut ocazia să descopăr doi tineri care din anul 2019 ne invită să începem ziua cu un mic dejun rapid și sănătos. Cu unt de arahide crocant sau unt de caju. Există și unt de midgale și curmale sau unt de alune de pădure.

Sunt unturi naturale din arahide, nuci ori semințe. Doar atat. Fără conservanți, emulsificatori, sare, zahăr. Vegane și fără gluten, produsele Sunday Bites sunt o sursă bogată de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine, minerale, antioxidanți și fibre.

Ambalate în borcane de sticlă reciclarată, produsele Sunday bites atrag categoria de tineri care doresc produse sustenabile.

Untul de arahide este o crema tartinabila gustoasa și îți oferă energie pentru întreaga zi. Este o sursă bogată de vitamina E, vitamina B6, vitamina B3, fosfor, magneziu, zinc și cupru. Un alt element regasit in untul de arahide este manganul, care are un efect benefic asupra sistemului osos. Resveratrolul este o substanta întâlnită în struguri și fructe de pădure, dar se găsește și în arahide. Un studiu al unor cercetători italieni, susține că rolul resveratrolului este de a reduce efectele îmbătrânirii.

Vă recomand UNT DE CAJU întins pe pâine, pe felii de măr sau folosit în smoothie-uri.

Untul făcut din caju copt, este cremos, dulceag, sățios și cu aromă intensă, bogat în proteine, fier și grăsimi nesaturate. Formarea unei pelicule de ulei la suprafață indică faptul că nu sunt folosiți stabilizatori.

Unturile sunt produse în loturi mici, pentru fi un produs proaspăt și natural. Se recomandă ținerea borcanului la frigider după deschidere.Top of Form

Recomandări delicioase:

  • biscuiți de casă cu unt de arahide crocant,
  • smoothie cu unt de migdale și curmale,
  • delicioasa variantă sănătoasă de ciocolată tartinabilă – unt de alune de pădure cu cacao și curmale întins pe o felie de pâine prăjită și deasupra poți adăuga câteva felii de căpșuni
  • un bol cu cereale, budincă de chia, fulgi de cocos, feliuțe de banane și 2 linguri de unt de caju
  • unt de alune de pădure și miere savurat cu lingurița direct din borcan

Untul de arahide, combinatia ideală între nutritiv și delicios pentru un mic dejun de neuitat.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *